10 качества, които правят жената Телец уникална

Вижте кои качества правят жените от тази зодия уникални

Жената Телец е последователна и винаги се придържа към принципите си. Тя е привлекателна, но често това нейно качество се комбинира с изключително труден характер и всеки, който има допир с нея е в сериозна опасност.

1.Има собствено мнение, което никой не може да промени


Тя прави точно това, което иска и когато тя е решила, че нещо е така, то нямате абсолютно никакъв шанс да я убедите, че тя е в грешка. Дори да си стои кротко и да кима с глава, докато вие ѝ налагате своето мнение и своята гледна точка, след това тя ще отиде и ще направи точно това, което е решила и вашите думи нямат никаква тежест върху мнението ѝ.


2.Внимателна е при избора си на партньор


Тя знае какво иска. Предварително е съставила критериите си за мъж и ако той не отговаря на тях, тя не би губила времето си и не би му позволила да стигне далеч в отношенията си с нея. Ако тя не се чувства задоволена в отношенията с партньора си, то гарантирано ще си тръгне, без да изпитва никакво чувство за вина.


3.Упорита е


Нейната упоритост може да стане неразумна. Тя изглежда предпазлива, но всъщност много добре знае какво иска и как да го получи. Когато е решила, че ще притежава нещо, тя е много упорита и ако трябва ще плаче, ще заплашва, ще крещи, ще хвърля предмети, но в крайна сметка тя ще получи това, което е искала.


4.Спокойна е, но когато е ядосана…


Жената Телец е спокойна, но ако прекалите с търпението ѝ и успеете да я ядосате, то трябва да сте готови или да се предадете или да избягате. Когато е ядосана, става опасен враг. Тя ще използва всяко оръжие по възможно най-добрия начин, за да си отмъсти.


5.Уважава избора си


Тя приема партньора си с всичките му недостатъци и съумява да го обича заради тях. Тя не се влюбва в пари и коли, а в хора. За нея е изключително важно мъжът до нея да бъде изградена личност и да има на какво да я научи.


6.Не е отмъстителна, но…


Отмъщението не е в стила ѝ, но ако предадете доверието ѝ вие сте изгубен. Тя не би позволила около себе си да има недостойни хора. Жената Телец може да търпи дълго, всичко да разбере, но има неща, които макар че не е злопаметна, никога не би забравила.


7.Твърдоглава е


Пред нея няма стени, които да не може да разбие. Когато тя си науми, че ще направи нещо няма сила на света, която да е способна да я спре. Ако една врата не се отваря с ритник, то тя ще я разбие с глава, но бъдете сигурни, че тази врата ще бъде отворена, щом дамата от този зодиакален знак е решила така.


8.Не е стеснителна


Тя отлично владее разговорите. Знае как да се държи във всяка ситуация, без предварително да е съставила план за нея. Не можете да я притесните, тъй като тя може умело да се измъкне от неловки ситуации. Тя има развит ум, който винаги използва.


9.Стилна е


Отличният ѝ характер си проличава в абсолютно всичко. Тя не залага на голотата, въпреки че понякога я включва във визията си. Тя акцентира върху женствения си сексапил. Нейните аксесоари винаги са гордо вдигната глава и широка усмивка. Цялостното излъчване на тази жена е класа, която ще ви накара да ѝ се възхищавате.


10.Страстна е


Под стабилната си маска тя крие огромна страст. На нея не ѝ е нужно да чете книги, за да узнае изкуството на любовта. С всяко нейно мимолетно действие, тя умее да привлече този, който е обект на желанията ѝ.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

55 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Първи януари. След якия празник на Нова година, жената казва на мъжа си: -Помогни ми малко, да почистим и подредим. Много е разхвърляно и мръсно навсякъде. -О, не мога! – захленчил мъжът....
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
А от миналото беше извадила само една поука - любовта е пагубна грешка, а нейната съучастница -...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Колко време имахте връзка с партньора си, преди да сключите брак?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница