4 знака, че човекът до вас не е подходящият партньор

Ето кои са сигналите, че не ви е било писано

4 знака, че човекът до вас не е подходящият партньор

Вярно е, когато казват, че не всичко, което идва  в живота ни трябва да остане непременно в него. Понякога е трудно да възприемем реалността и сложните житейски ситуации, а когато става въпрос за връзка е още по-трудно и тежко.

Понякога нещата просто не вървят и имаме вътрешното усещане, че връзката, в която се намираме не е най-доброто, което можем да получим и не е точно това, което искаме и сме си представяли. В такива случаи трябва да послушаме себе и да направим най-доброто за самите нас в дългосрочен план.

Днес ще ви представим няколко сигурни знака, че на връзката ви просто не й е писано и е по-добре всеки да продължи напред.

Липса на комуникация
Нали знаете колко е приятно, когато заговорите с някой и усетите как искрата между вас припламва? Следват безкрайни разговори, чатове, смс-и за добро утро. Не можете да спрете да си говорите, да си разказвате истории, да споделяте мечти и мисли.

С времето това първоначално оживление отминава, но това не значи, че трябва съвсем да изгубите комуникацията си. Не бива да се чувствате така сякаш вече няма какво да си кажете, не бива да ви е страх да започнете определен разговор, не бива да се чувствате пренебрегнати и омаловажени. Комуникацията е сред основите на стабилната връзка.

4 знака, че човекът до вас не е подходящият партньор

Малко интимност
В началото на връзката всеки физически контакт с любимия е страшно вълнуващ и очакван, а сексът е страхотен. Тръпката присъства с пълна сила и просто не може да бъде по-хубаво.

С времето тръпката малко по малко изчезва, но това не означава, че вие вече нямате нужда от нежност и близост. Физическият контакт е много важен, партньорите трябва да показват чувствата си не само с думи. Целувка, масаж след дълъг работен ден, силна прегръдка - понякога ни трябва малко, за да сме щастливи, но ако не получаваме и малкото, то тази връзка е обречена.

4 знака, че човекът до вас не е подходящият партньор

Опция срещу приоритет
Да знаете, че сте целия свят за някой е наистина върховно чувство. Този някой ви боготвори и е готов на всичко за вас. Тези чувства трябва да бъдат двустранни. Не е редно вие да се чувствате така, а човекът срещу вас да ви приема просто като опция.

Ако се чувствате така сякаш давате твърде много, а не получавате нищо в замяна, то е време да се замислите дали партньорът ви ви смята за приоритет или за опция.

4 знака, че човекът до вас не е подходящият партньор

Повече сами, отколкото заедно
Най-важното е да продължите да ходите по срещи, да правите неща заедно, да се ухажвате, дори когато връзката ви е влязла в някаква рутина. Много лесно ежедневието превзема живота ни и ни остава все по-малко време за любимите хора, но не бива да го позволяваме.

Ако все пак прекарвате повече време разделени и намирате нужното щастие при приятелите си или при други, нови хора, то е време да се замислите накъде отива връзката ви.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay