5 неща, които мъжете правят, когато не са превъзмогнали бившите си

Няколко неща, които ги издават

5 неща, които мъжете правят, когато не са превъзмогнали бившите си
pixabay

Ако имате съмнения, че приятелят ви не е преживял бившите си приятелки, има няколко неща, които могат да го издадат.

Има неща, които мъжете правят, които са очевидни- разглеждане на стари снимки, бълнуване на името ѝ или по-лошо бъркане на вашето име с нейното. Ако вашият мъж прави тези неща- всичко е ясно. Но има и някои по-скрити знаци, които издават мъжете.

Например ако приятелят ви постоянно говори за бившата си, разговаря с нея по телефона, срещат се и т.н., вероятно още не я е преживял и има за какво да се притеснявате. Вижте кои са знаците, които издават това:

Говорят често

Не е честно да очаквате да я изхвърли от живота си напълно. Но ако те говорят прекалено често, имате пълното право да се сърдите и да мислите, че той има още чувства към нея. Ако се намирате в тази ситуация, поговорете с него, за да разберете дали наистина иска да бъде с вас или иска да се върне при старата си половинка.

Ако говори прекалено много лоши неща за нея

Нормално е да е огорчен и разочарован и вероятно не си спомня само хубави неща, но ако прекалено често говори лоши неща за бившата си приятелка, това означава, че още изпитва силни чувства към нея. Ако е превъзмогнал тази връзка, не би трябвало да е ядосан.

Знаете повече за бившата му, отколкото трябва

Възможно е да казва, че вие правите някои неща по-добре от нея и това звучи като комплимент, но той ви сравнява и това не е хубаво. Ако прекалено често я споменава и ви сравнява с нея, време е да се замислите как стоят нещата.

Пази си подаръците от нея

Не е нужно да изгори всичките си вещи, които са от нея, но фактът, че ги пази, означава, че още има нужда от тези неща. Той има необходимост да пази спомените си с нея.

Още поддържа връзка със семейството ѝ

Обикновено, когато връзката приключи, отношенията с родителите също приключват. Ако той продължава да се вижда с родителите на бившата си, вероятно още има чувства към нея. Бъдете внимателни, ако и при вас така стоят нещата.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.1
Laura Woods 14.05.2017|04:59
Здравейте, името ми е Лаура Уудс, минавах през статия и разбрах за човек, наречен доктор Акабио. Аз съм страдал от раздяла въпроси с различни момчета. Трябваше да се свържа с магьосника. Стив беше на път да ме остави за друга жена. Но останах позитивен и вярвах, че мога да го върна и да го накарам да остане. И ето, д-р Акбабио ми помогна. Стив и аз сме заедно. Д-р Акбабио е такъв хубав човек, той също ми помогна с моите здравословни проблеми. Благодарение на него и благодарение на Бога за подарения му дар. Ако имате някакви проблеми, свържете се с него на този имейл адрес: [email protected] Можете да се свържете с д-р Akpabio за следното: (1) Ако искате вашия бивш обратно. Ако търсите работа. (3) Искате да бъдете повишени в офиса си. (4) Искате жени / мъже да тичат след теб. (5) Ако искате дете. (6) Искаш да бъдеш богат. (7) искате да получите Магията магии. (8) Премахване на болестта от тялото си магии. (9) Бизнес заклинание. (10) Номерата, спечелени от лотарията. (11) Върни обратно загубената любов и много други. Можете да се свържете с него чрез електронната му поща: [email protected] или какво му се обади: +234 906 167 0869
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница