5 съобщения, които да запазите в телефона си веднага

5 съобщения, които да запазите в телефона си веднага
pixabay

Когато става дума за взаимоотношения, често ни се налага да провеждаме деликатни разговори, а понякога просто не можем да намерим правилните думи. Запазете тези съобщения в телефона си, така че когато възникне някаква ситуация, да имате подготвен отговор.

"Хей, радвам се, че се запознахме, но не смятам, че сме един за друг. Желая ти всичко най-хубаво."

Вероятно най-често срещаният текст, който копирам / вмъквам / изпращам. , , което може би казва повече за мен, отколкото за хората, с които се запознавам, но все пак е полезно. Когато, по каквато и да е причина, не си паснете с човека и искате кратко, точно, ясно и мило да отмените втора среща, това съобщение е страхотно. Важно е да бъдете откровени с хората. 

"Е, това е интересно. Мислех, че нямаш интерес, тъй като не сме се чували след последната ни среща"

Нали знаете, когато имате перфектна първа среща, но той после не се обажда и вие се чудите какво не е наред. И тогава няколко седмици или месеци по-късно, той е решил, че иска пак да излезете. Това е много изнервяща ситуация, но трябва да запазите спокойствие и да се държите интелигентно. Това е отговор, който показва, че не сте обсебени от човека отсреща и че вие сте една стъпка напред. 

"Хммм, ще попадна в беда с теб?"

Това е закачлив отговор на въпроса "Какво ще правиш?", например. Подходящ е за човек, който наистина харесвате, но искате нещата да бъдат по-непринудени и забавни. Това е чаровен отговор, който предполага, че той ще организира вечерта за вас и ще измисли план.

"Прекарах страхотно тази вечер. Благодаря за всичко. Надявам се да си се прибрал без проблеми."

Първата среща е минала страхотно. Вие се прибирате вкъщи и мислите как да му покажете, че имате интерес, без да се натрапвате и да изглеждате прекалено хлътнала по него. Горепосоченият текст трябва да бъде изпратен веднага след като се приберете и преди да сте си легнали. Тук времето е изключително важно, не е от голямо значение точно какво сте казали, а по-скоро това, че сте му писали толкова скоро. Няма да се поколебае дали да ви покани отново на среща. 

"Беше ми приятно да се запознаем, но не съм доволна от това как мина срещата ни. Чувствам се притисната. Грижи се за себе си."

Надяваме се на никого да не се налага да изпраща това съобщение, но трябва да бъдем реалисти: често се сблъскваме с нагли мъже, които ни притискат и притесняват. Вместо да започнете да игнорирате човека и той да си мисли, че има някакъв шанс все пак да излезете отново, по-добре бъдете директни. Освен това, споделянето на това как се чувствате, може да му помогне да се държи по-приемливо следващия път, с друга жена, разбира се. 

Разбира се, тези съобщения не са подходящи за абсолютно всяка ситуация, но можете да ги запазите за всеки случай, ако ви потрябват. Човек трябва винаги да бъде подготвен. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Всяка любов е приказка, но с различен край. И не е вярно, че ако има край не е любов. Любов е!...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница