6-те етапа на преследване на бившия в социалните мрежи

Признайте си, че сте го правили поне веднъж!

6-те етапа на преследване на бившия в социалните мрежи

В днешно време разделите са още по-ужасни и от преди, защото живеем в ерата на модерните технологии и социалните мрежи, където искаме или не, можем да разберем всичко за всеки. Гаджетата идват и си отиват, но Facebook и Instagram остават и след тях, за да ни напомнят за любовта, трудените моменти, раздялата и това, което се случва с бившия в момента.

Фактите са си факти и е почти сигурно, че няма жена, която да не е гледала скришно профилите на бившата любов, за да разбере как се справя, има ли си друга или все още тъжи след раздялата. Всичко е въпрос на самоконтрол. Самоконтрол, който нямаме. Предлагаме ви да видите кои са комичните етапи, през които минава нашето дебнене. Никога не е лошо да се погледнем отстрани!

1. Отрицание
Вие сте силна и независима личност и по тази причина решавате да блокирате бившия във Facebook и да спрете да го следите в Instagram. Нямате нужда от неговата негативна енергия в живота си.

2. Мъка
На този етап вие вече пресушавате бутилката с вино и разглеждате снимките му, които са настроени да се виждат от всички, а не само от приятелите му. Мислите си, че бившият ви вече сигурно е щастлив и ви е заменил с друга. Най-вероятно тук е включена и една добра доза рев.

3. Гняв
Бившият ви е най-голямата отрепка на планетата и това нарицание е доста смекчено. Имате пълното право да видите какви ги върши. На този етап от голяма помощ ще бъдат най-добрите ви приятелки, които все още го имат в приятелските си списъци, и ще ви дадат да видите профила му през техните. Това е и етапът, в който говорите против новата половинка на бившия, чудейки се с какво тя е по-добра от вас.

4. Пазаране
Като се замислите, е малко детинско и незряло да блокирате бившия си и решавате да го добавите отново във всички възможно социални мрежи. Разбира се, няма да предглеждате внимателно всеки негов статус или снимка, а просто ще проверявате от време на време как е. А и по този начин бившият ви ще разбере, че и вие се чувствате страхотно.

5. Депресия
Вече можете да виждате всичко, което прави бившият ви, и се оказва, че го следите по цял ден. Става ясно колко е жалко, когато всички ваши хобита и приятели са изместени от нуждата да местите мишката надолу из профилите му и да оставяте подигравателни коментари.

6. Приемане
Ето в какво се е превърнал животът ви. Вече няма смисъл да се борите. Насладете се на извратеното удоволствие, което ви доставя фактът, че бившият ви е ограбен от правото на личен живот заради модерните технологии и вие можете да видите всичко. Спокойно, и този период ще отмине!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay