Любовни писма на Елизабет Тейлър отиват на търг

Търгуват любовта на Лиз Тейлър

Любовни писма на Елизабет Тейлър отиват на търг

Непубликувани любовни писма между покойната Елизабет Тейлър и първия ѝ годеник Уилям Поули отиват на търг през месец май, съобщава Асошиейтед прес.

 

Писмата, които са повече от 60, са от 1949 г., когато актрисата е само на 17 години. Поули, син на бивш посланик в Бразилия, тогава е на 22 години.

 

"Никога не съм чувствала такава любов. Тя е перфектна, завършена и... зряла.", пише Тейлър на годеника си на 6 май 1949 г. "Досега не съм обичала никого, дори и с една трета от любовта, която изпитвам сега към теб - и никога няма да обичам.", завършва Лиз.

 

Някои от писмата са написани на розова хартия с лилаво мастило. В тях се говори за филми, за притесненията на актрисата от теглото ѝ и изпитите ѝ в училище. Преди две години Поули, който живее във Флорида, продаде писмата на аукционната къща RR Auction. Интересното е, че в периода, в който е писана коренспонденцията, Елизабет Тейлър е свързвана с футболиста Глен Дейвис. По-малко от девет месеца след последното писмо до Уилям Поули от октомври 1949 г., Тейлър се омъжва за Конрад Никълсън Хилтън.

 

Търгът ще се проведе онлайн от 19 до 26 май и ще включва и кореспонденцията между майката на Елизабет и Поули. Преди смъртта на актрисата писмата бяха оценявани между 25 000 долара и 35 000 долара. Сега обаче организаторите на търга смятат, че стойността им значително ще се вдигне.

 

Тейлър почина миналата седмица на 79 години. Освен с изключителните си актьорски превъплъщения, тя беше известна и с осемте си брака. 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay