Как една целувка обикаля целия свят

Романтика и неподправено щастие, запечатано на фотографската лента

Как една целувка обикаля целия свят

Кендрик Бринсън и Дейвид Банкс не само споделят обща страст - тази към фотографията. Двамата са партньори и в живота. А двете неща заедно водят до неизбежно последствие - двамата обичат сами да си правят "влюбени" снимки, чрез които хем се забавляват, хем споделят любовта и хобито си с хората по света.

Един ден обаче техен приятел ги изненадва, като им прави една съвсем спонтанна снимка, като улавя влюбените в момент на интимност помежду им. След като споделената целувка между двамата е заснета от трето лице и те виждат резултата, вече знаят каква е следващата стъпка, която трябва да предприемат.

Как една целувка обикаля целия свят

Естествената и неподправена снимка дотолкова се харесва на Кендрик и Дейвид, че те решават да я пресъздадат на различни места по света, които се отличават със своята уникалност, като за целта използват метода на самоснимане.

Как една целувка обикаля целия свят

Романтичното им пътешествие включва разходки по улиците на калифорнийското градче Санта Круз, споделени мигове сред пустите пътища на американския щат Джорджия и прегръдки на фона на естествената красота на Пуерто Рико.

Как една целувка обикаля целия свят

Двамата споделят, че фотографиите са техният специален начин да документират себе си и любовта си. Мястото, на което влюбените се снимат, е винаги различно. Позата им обаче е една и съща и разкрива любовта и съкровената близост между тях.

Как една целувка обикаля целия свят

В резултат на идеята на младата двойка, е създаден хаштагът #brinsonbanksing, посветен на интересното хрумване. Така всеки може да се включи в забавната инициатива, като заснеме снимка с любимия си човек, заемайки същата поза на различни локации.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay