3 скрити жеста, които показват, че мъжът до вас ви обича

Ето как да разберете какви са чувствата му

3 скрити жеста, които показват, че мъжът до вас ви обича

Много мъже не обичат да показват чувствата си или не знаят как точно да ги изразят. Ето защо им е много трудно да кажат онези заветни две думи и понякога стоим и се лутаме какви са чувствата им и защо винаги трябва да се чудим какво се случва в главите и сърцата им.

Не си мислете, че мъжът до вас не ви обича, само защото не ви го повтаря постоянно. Има няколко малки жестове, които са сигурен знак, че любимият ви изпитва силни чувства и вие значите много за него. Ето кои са те!

1. Запознава ви с приятелите си
Той няма да ви запознае с приятелите си и семейството, ако няма сериозни намерения спрямо вас. Отличен знак е, когато станете част от приятелската му група, защото това значи, че той наистина държи на вас.

2. Иска вашите съвети
Когато един мъж се допитва до вас и ви търси за съвет и помощ, то това означава, че ви смята за скъп и близък човек и ви има пълно доверие. Всички знаем, че мъжете много рядко искат съвети, което значи, че той наистина цени вас и мнението ви.

3. Поставя ви на първо място
Ясно е, че мъжете са егоисти по природа и не могат да направят нищо по въпроса. Ето защо е грандиозен жест, когато един мъж поставя вашите нужди и желания пред своите и за него най-важното е вие да бъдете щастлива.

Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

47 7
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay