7 сигурни знака, че сте срещнали сродната си душа

Ето кои са признаците!

7 сигурни знака, че сте срещнали сродната си душа

Спомняте ли си как Фийби от "Приятели” каза на Рос, че Рейчъл е неговият омар? Омарите имат по един партньор през целия си живот. Ако има някое животно на този побъркан свят, което да може да ни представи най-добре концепцията за сродните души, то това е омарът.

Е, ние не сме омари, но това не пречи да вярваме в сродните души и да търсим своята под дърво и камък. А кой знае, може би вече сте я срещнали? Не губете време в чудене дали човекът до вас е правилният - това се усеща. Има няколко много важни признака, които ще ви убедят напълно в това дали сте срещнали сродната си душа. Ето ги и тях!

1. Разбирате се без думи
Можете да се разберете само с поглед, знаете как се чувства другият, когато погледнете в очите му и думите са просто излишни. Този вид разбирателство и комуникация е много рядко и трябва да го оцените подобаващо.

2. Не си спомняте какъв е бил животът преди
Не можете да си представите живота без този човек и се чудите как сте съществували преди да го познавате? Сродните души ни карат да се питаме такива неща.

3. Те знаят как да ви успокоят
Без колебание или инструкция, те винаги знаят как да ви докоснат или какво да ви кажат, за да се почувствате по-добре.

4. Те знаят и как да ви вбесят
Обратно на горното, те знаят много добре и кои са слабите ви места и могат да ви вдигнат кръвното доста изкусно и във всеки един момент.

5. Химията остава
Вълнуващата химия не се губи никога между сродните души. Да, нещата не винаги ще са като в началото на връзката, но искрата е винаги там, готова да пламне.

6. Има разбирателство
Да, не винаги сте на една и съща вълна и имате малки пререкания, но когато става въпрос за фундаментални решения, винаги действате като екип и сте съгласни един с друг.

7. Странни сте
Връзката ви може да изглежда странна за другите или пък да си имате абсурдни навици, които никой друг не разбира, но точно в това е чарът на сродните души - вие сте луди заедно!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

29 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay