Маникюр без лак

Украсете своите нокти ефектно, без да губите часове

Красивият маникюр е финалният щрих за перфектен външен вид. Именно тази процедура обаче изисква най-много време. Пък и не всеки може да рисува красиви детайли по своите нокти.


Ето защо толкова се зарадвахме, когато открихме супер полезното предложение на Nail Rock в интернет. От студиото за дизайнерски лепенки за нокти очевидно знаят как маникюра ни да привлече вниманието на околните, без за целта да сме прекарали два часа във взиране.


Лепенките за нокти са нов начин да дадете живот на своите нокти. Може да забравите лакирането – то е отживелица. Още повече, продуктът на Nail Rock е лесен за премахване. Само трябва да затоплите пръстите си и да го отлепите внимателно.


Уникалните лепенки вече са любими на звезди като Кейти Пери, Риана и Бионсе. И нищо чудно. Изкуството, наречено "маникюр" е достигнало нови, супер привлекателни нива. За украсата на вашите нокти вече няма да има граници. Крещящ животински принт или металически сребристи отенъци – всичко е възможно с тези лепенки за нокти. Може да ги поръчате от Asos.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 26.07.2011|18:09
Страхотни са има и по 3,50 GBP
1
Не е посочен 26.07.2011|14:09
Това е страхотна идея! Вместо да чакаш с часове да ти изсъхне лака, с тези лепенки за 2 минути и вече си с красив и стилен маникюр. Обаче ми се струват скъпички. 6,70 евро за 10 лепенки си е доста солидна сума, която за звезди като Бионсе и Риана не би била проблем, но за обикновените жени си е много.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay