Модните идоли на звездите: Майли Сайръс

Изненадващо е от кого звездата черпи вдъхновение за визията си

Модните идоли на звездите: Майли Сайръс

Едва ли можем да кажем, че Майли Сайръс подражава на някого. Тя е независима, дръзка и горда. Слуша само собствения си глас, когато се появява на различни светски събития или пък трябва да избере сценичните си тоалети. И неведнъж скандализира обществото с визията си.

По-рано тази година изпълнителката споделя пред The Kit, че е наясно с това, че не се облича подходящо. Относно личния си стил, тя споделя: "Винаги казвам на хората, че не ми се налага да ставам сутрин и да отивам в офиса”. А младите ѝ фенове едва ли биха харесали скучната ѝ официална визия, затова Майли си позволява да експериментира с външния си вид.

Разголеността е отличителен елемент за бившата Хана Монтана. Освен това, заради феминистичния си характер, Майли често участва в кампании като Free The Nipple, които ѝ дават идеята да показва гърдите си, за да покаже своята подкрепа към жените и да докаже, че те трябва да харесват телата си, без да се срамуват.

Модните идоли на звездите: Майли Сайръс

Според Майли феминизъм означава жените да бъдат равнопоставени на мъжете, а не да бъдат "над или под” тях. "Аз съм феминист, защото съм жена, която притежава някаква власт, и искам да осигуря работни места за жените, за да могат те да се превърнат в лидери. Но желая същите неща и за мъжете”, разкрива звездата.

Модните идоли на звездите: Майли Сайръс

Майли споделя, че майка ѝ никога не е одобрявала напълно начина, по който дъщеря ѝ изглежда. Докато е в училище, боядисва косата си в синьо, а според майка ѝ никой няма да я приеме насериозно, ако косата ѝ е в този цвят.

Модните идоли на звездите: Майли Сайръс

Но, въпреки всичко това, Сайръс все пак успява да влияе на почитателите си, които одобряват не само външния ѝ вид, но и поведението ѝ. Тя става вдъхновение за не една модна тенденция. Няма да повярвате кой е човекът, когото Майли посочва за свой пример в модата. Това не е някой известен дизайнер или модна икона, а по-малката ѝ сестра - Ноа Сайръс. Момичето също експериментира с външния си вид и предимно с косата си.

Модните идоли на звездите: Майли Сайръс

За да следите всички материали от рубриката "Модните идоли на звездите", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay