Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

Защото винаги е по-добре да си подготвен и добре осведомен от рано!

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

Въпреки че най-големите жеги за това лято тепърва предстоят, модните брандове отдавна вече са изготвили колекциите си за есенно-зимния сезон.

Голяма част от тях бяха представени по време на седмицата на модата в Лондон, а по-късно и в Париж и Ню Йорк. Тежката дума на дизайнерите е казана, модните тенденции са определени и единственото, което предстои, е да изчакаме търпеливо, за да се насладим на страхотните им предложения.

И докато се радвате на лятната си почивка и хубавото време, от Jenite.bg искаме да споделим с вас какво ще бъде модерно през предстоящите есен и зима и на кои материи, цветове и елементи можете спокойно да заложите още от сега.

Тъмни нюанси
Отдавна знаем, че тъмните нюанси на дрехите са по-предпочитани през есента и зимата. През предстоящите студени сезони дизайнерите не изневеряват на тази вечна закономерност, но ясно открояват предпочитаните цветове - мастилено синьо, милитъри зелено и бордо. Съчетанието им с материите кожа и неопрен е най-предпочитано и доминира в колекциите през тази година.

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

Пастелни цветове
Като контраст на тъмните нюанси през есенно-зимния сезон, се очертават пастелните цветове, основно в бледорозовата и бледосинята гама. Те присъстват като акцент в тоалета и често е предпочитано да бъдат единствения светъл детайл от него. Препоръчваме ви да заложите на връхна дреха в такъв цвят. По този начин със сигурност ще привлечете погледите върху себе си, защото ще изпъквате сред тъмно облечената тълпа.

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

Дантела и прозрачни мотиви
Любимите ни дантела и прозрачни мотиви от лятото се прехвърлят и в есенно-зимните колекции. Единствената разлика е, че сменят цвета си - от бели стават черни. Впечатление прави, че понякога стоят под обемни връхни дрехи като леко загатват за нежност и елегантност, а понякога са основен акцент в тоалета.

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014


Флорален мотив
Още една лятна тенденция намира своето място и през есента и зимата. Флоралният мотив одавна е фаворит на дизайнерите и те не пропускат случай да го използват. Причината е, че той е най-добрият начин да се разнообрази скучният тоалет. През зимата единствената разлика е, че жизнерадостните светли нюанси, подходящи за топлите дни, са заменени от тъмните. Това придава на флоралния мотив доза загадъчност и го превръща в чудесен акцент.

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

Поли под коляното
Дължината на полите се удължава и стига под коляното. Тази тенденция има практично приложение основно поради две причини. Първата е, че по този начин ще спасим краката си от измръзване през зимата. А втората е, че полите трябва да са съобразени с дължината на палтото ни. Ако носите връхната си дреха закопчана, полата ви не трябва да бъде по-къса от нея, защото това създава усещане за несъразмерност и не е естетически красиво.

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

Обемни връхни дрехи
Тази тенденция се запазва от миналата зима, когато връхните дрехи започнаха да стават все по-обемни и свободни. Класическото вталено палто почти отсъства от тазгодишните колекции на дизайнерите, за да отстъпи място на връхните дрехи от еко кожа с косъм и вълна.

Надникнете в модните тенденции за есен-зима 2014

За да продължавате да бъдете в крак с модата, следете Jenite.bg във Facebook!

32 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 09.07.2014|14:14
Харесват ми моделите и цветовете
9
Не е посочен 09.07.2014|13:12
Ами то няма какво толкова ново да се измисли .
8
Не е посочен 09.07.2014|13:12
Много са готини , но никак не ми се иска да свършва лятото
7
Не е посочен 09.07.2014|11:50
Има,съгласна съм :)
6
Не е посочен 09.07.2014|11:50
Готинко,почти няма да си купувам нови неща:)
5
Не е посочен 08.07.2014|23:44
Така е,модата е еднаква почти всяка година.
4
Не е посочен 08.07.2014|23:38
Супер,много ми допаднаха тоалетите :)
3
Не е посочен 08.07.2014|20:03
Е не е така има и нови полъх
2
Не е посочен 08.07.2014|20:03
Харесах няколко моделчета
1
Не е посочен 08.07.2014|19:37
Нищо по - различно от миналата година
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay