Пънк мода за смели момичета

Няколко елемента, взети на заем от пънк стила, могат да разнообразят стила ви

Пънк мода за смели момичета

Едно от най-интересните качества на модата е нейната непредсказуемост. Човек никога не знае коя позабравена тенденция ще се завърне и коя настояща ще потъне в забвение.

Пънк модата е част от модната индустрия, която ту се появява, ту изчезва и всичко това става в рамките само на един сезон. Случвало се е да станем свидетели на това как пънкарският вид е модерен през есента, когато изпълва страниците на всички списания, а през пролетният сезон напълно отсъства от ревютата и колекциите на дизайнерите.

Като цяло, пънк модата е по-често предпочитана през студените месеци. Причината е, че цветовете, които преобладават в тази тенденция, са черно, сиво, мастилено в смесица с много, много метал, кожа, шипове и синджири тук и там.

С настъпването на този есенен сезон, неминуемо ще станем свидетели на частичното завръщане на пънка. Имайте предвид обаче, че тази модна приумица не е за всеки и ако на някои момичета стои страшно готино, на други може да изглежда налудничаво. Някои смятат, че пънк модата е за дами под 30-те, защото бунтарският дух, който носи, е по-подходящ за отдадените на забавление личности. Според нас обаче всеки трябва да носи онези дрехи, които го карат да се чувства добре.

Не можем да отречем, че пънк елементите са страхотни. Ако желаете да бъдете в крак с актуалния вид за тази есен, не е нужно изцяло да променяте стила си и да сменяте прическата. Всичко, което трябва да направите, е да включите няколко елемента от тази нашумяла тенденция в тоалета си. Достатъчна е чанта или клъч с метални елементи, кожен панталон, байкърско яке, протрити дънки или високи кожени боти. Гарантираме ви, че лекото загатване за мистериозност, което пънк модата носи, ще ви се хареса.

И ако все още не знаете как точно да съчетаете тази модна тенденция с останалата част от гардероба си, сме ви подготвили няколко примера от модните блогъри, които могат да ви дадат ценни идеи.

Пънк мода за смели момичета

Пънк мода за смели момичета

Пънк мода за смели момичета

Пънк мода за смели момичета

Пънк мода за смели момичета

Пънк мода за смели момичета

За още интересни модни предложения, станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay