Раницата е новият хит на лятото

За да сме еднакво стилни в града и на път

Раницата е новият хит на лятото

Цяла година нетърпеливо очакваме идването на лятото. Тогава започва истинският купон, предприемаме най-вълнуващите пътувания, излежаваме се с часове на плажа. Често ни се налага да събираме багажа си за броени минути, а да поберем в него вещи за следващите две седмици.

Имайки предвид всичко това, не се учудваме, че през лятото най-предпочитан аксесоар е раницата. Тя е удобна, стилна и има хиляди начини, по които може да я носите. Колекциите на повечето брандове включват в себе си поне няколко осъвременени дизайна на типичния ученически аксесоар. По този начин те ни предоставят хиляди варианти за избора ни. Моделите варират в най-различни материи, цветове и форми, а някои са дори мултифункционални.

Вече споделихме с вас няколко трика, които да ви помогнат да направите своята раница по-лека по време на пътуване. Сега е време да ви покажем няколко интересни съчетания на раницата в градска среда, предоставени от модните блогъри от целия свят.

Никой не е казал, че за да носите раница, то задължително трябва да сте с кецове или удобни ниски обувки. Ако изберете изчистен модел, тя идеално може да се съчетава и с токчета и по този начин да придава свежест и закачливост на тоалета ви.

Раницата е новият хит на лятото

Всички знаем, че не трябва да се придържаме към определени стереотипи. Това, че носите раница, не означава задължително, че тя трябва да е на гърба ви. Някои модели изглеждат чудесно дори и като дамска чанта, която държите в ръка.

Раницата е новият хит на лятото

Раницата може да присъства в тоалета ви като акцент. За препоръчване е останалите аксесоари да бъдат цветово съчетани с нея.

Раницата е новият хит на лятото

Ако цветът на раницата е същият като този на дрехите ви, особено когато става дума за бяло и черно, това силно намалява закачливата нотка на аксесоара и се придържа към по-сериозното звучене на тоалета ви. Подобно стилно и изчистено съчетание е много подходящо за работа.

Раницата е новият хит на лятото

Особено известен стана фестивалният бохо стил, в който неизменна част е раницата, небрежно преметната на едно рамо.

Раницата е новият хит на лятото

Закономерността "мини тоалет - макси раница" изглeжда любима на модните блогъри и e особено предпочитана за лятото. Този стил може лесно да се приложи при пътуване, защото голямата раница може спокойно да побере нужния ви багаж за поне 3-4 дни.

Раницата е новият хит на лятото

За да продължавате да следите модните тенденции, присъединете се към Jenite.bg във Facobook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay