Ретро Мила за Dior

Появиха се първите снимки от новата кампания на модния бранд

Мила Кунис е едно от най-красивите рекламни лица, които Dior някога е притежавал. Актрисата с украински произход притежава специфична визия, която я отличава от останалите холивудски звезди. Красиви очи, чаровна усмивка и перфектно тяло, Мила е един от съвременните абсолютни секссимволи.

Наскоро Кунис сподели, колко е щастлива, че е рекламно лице именно на Dior. Тя разказа, че марката просто я кара да се чувства добре и никога не би работила с лейбъл, който не ѝ носи подобно усещане.

И само няколко дни по-късно се появиха първите снимки от новата рекламна кампания на бранда.

Есенно-зимните предложения на Miss Dior Handbag представят актрисата в светлина, в каквато не сме я виждали до момента.

Мила е истинска дама от близкото минало. Филмова звезда, обградена от папараци и водеща забързан начин на живот в големия град.

Облечена е с типични винтидж облекла, прическата ѝ също е съобразена с отминалите години. А на рамо носи последните модни идеи на Dior.

Първите две снимки от кампанията можете да видите в нашата галерия. Според нас, френският бранд отново не е изневерил на единственото си качество: съвършенство до последния детайл.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.07.2012|09:17
тя действително е невероятна и уникална и няма как брандът да не е горд с нея!и макар снимките да са твърде малко,мисля,че сесията ще пожъне успех,от тях лъха класа и стил,каквито само Диор може да създаде
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay