Футуристичен стил с МcQueen

Дизайнерката Сара Бъртън ни изненадва с всеки следващ моден сезон

Круизните колекции на големите брандове винаги са представлявали интерес за нас. А когато става въпрос за величина от ранга на Alexander McQueen, тогава вниманието ни е максимално приковано върху новите предложения. Защото винаги ни изненадват приятно.

Сара Бъртън, която наследи поста на гения Маккуин, не разочарова почитателите на бранда. Тя продължи да залага на екстравагантния стил и необичайните хрумвания.

Новата колекция е повлияна от футуристичната елегантност. Издължените силуети присъстват в абсолютно всички модели, комбинирани с невиждани до момента хрумвания.

Широките златисти колани обединяват почти всички предложения. Същото важи и за асиметричните кройки, които навяват представи за строга визия от бъдещето.

Футуристичен стил с МcQueen

Специално внимание е отделено и на принтовете, които обаче не дразнят със своята прекаленост. Напротив, превръщат я в акцент.

Роклите са дълги, крайно елегантни и предназначени за перфектна фигура. Всъщност това е другото обединяващо звено в дрехите - направени са за най-тънката талия на света.

Но изглеждат приказно!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 29.06.2012|12:22
сара бъртън по принцип прави изключително добро впечатление с творенията си - и като текстури, и като дизайн, и като линия са изключително идейни, женствени и ефектни.
2
Не е посочен 29.06.2012|12:11
Прави ми впечатление че футуристичните концепции взеха често да присъстват както в модата, така и в новите технологии и дизайн на новите коли. Бъдещето не е толкова далече колко си мислим.
1
Не е посочен 29.06.2012|09:27
моделите много ми допаднаха,но ако нямаш идеалните мерки и ръст над 175-няма начин да не приличаш на посмешище в тях...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay