Plus-size моделът Тес Холидей затвори устите на критиците

Тя бе обвинена, че не изглежда бременна, заради килограмите си

Plus-size моделът Тес Холидей затвори устите на критиците

Тес Холидей реши да отговори подобаващо на хората, които я нападат за пореден път, заради килограмите й. Този път чашата преля, след като става въпрос за нероденото й дете. Редица хора не спират да й повтарят, че не изглежда бременна, защото е дебела и никой не може да види наедрялото й коремче. Тес обаче смята, че не е нужно да имаш перфектната фигура, за да родиш здраво дете.

30-годишната жена, която е бременна в осмия месец с второто си дете, сподели снимки в Instagram, на която се вижда коремчето й. В посланието под снимката, моделката отправя силно послание за всички пищни дами, които да в публичното пространство. "Да имам още едно бебе е невероятен процес и понякога е сресиращо. Дори в осмия месец, тялото ми изглежда по същия начин, както и корема ми и аз нямам проблем с това.”, написа Тес в профила си.

Plus-size моделът Тес Холидей затвори устите на критиците

Ежедневно тя трябва да се справя с приемането на най-различни коментари. Моделът разкрива, че докато някои смятат, че не си личи, че е бременна, други жестоко казват, че сигурно е бременна с четиризнаци, заради размерите на тялото й. Трети постоянно й повтарят, че подлага бебето си на риск.

"Когато "знаменитостите” са бременни, в медиите те изглеждат страхотно. Нямат проблем да говорят за това как бързо са свалили натрупаните килограми по време на бременността.”, обяснява Тес. Това обаче не е реалистично и постижимо за повечето жени. Аз не съм първата публична plus-size дама, която ще има бебе и определено няма да съм последната.”

Plus-size моделът Тес Холидей затвори устите на критиците

Това е втора бременност за Тес Холидей, която вече има 10-годишен син Райли, който е родила на 20. Второто й бебе ще бъде първото за нея и годеника й Ник, а красавицата е повече от щастлива от предстоящото събитие. "Ако някой ви дразни, просто му каже да не се бърка. Като жени само ние знаем какво е най-добре за нас и за нашите деца. А не другите хора.” Тес продължава да качва снимки на бременното си коремче и закръглените си форми. Тя е твърдо решена да не се дава на зложелателите и да не пада духом.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay