Най-големите тайни за къдриците

Случвало ли ви се е когато харесате определена прическа да не знаете с каква маша са направени къдриците? Вече има толкова много разновидности, че трудно си представяме какви са разликите в къдриците, които тези уреди правят. Или когато си купувате маша да не сте сигурни коя да изберете? Ето малък наръчник, който показва нагледно видовете къдрици, които можете да направете с всеки уред, в зависимост от формата и широчината му.

Най-големите тайни за къдрицитеPinterest

Още нещо, което има значение за формата на къдриците е посоката и начинът, по който държите уреда. Ако държите машата вертикално ще получите по-стегнати къдрици, а ако я държите хоризонтално ще запазите повече от дължината и ще получите по-обемна къдрица.

Най-големите тайни за къдрицитеPinterest

Друго нещо, което е от значение за формата на къдриците е дали искаме да изглеждат по-небрежно или по елегантно. Ако търсим небрежен ефект можем да ги разрешим и спрямо това колко пъти ги разрешим получаваме различни резултати.

Най-големите тайни за къдрицитеPinterest

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив