Еко хотел на остров Бали

Сподели галерията:

Миналата есен необичаен хотел отвори врати. Alila Villas Uluwatu, намиращ се на остров Бали, предизвика фурор със съвременния си дизайн, огромна площ и екологично чисти материали, използвани за направата му.
Всъщност хотелът се състои от 84 къщи, разположени по живописното южно крайбрежие на острова. Всяка една има собствен басейн със солена вода и невероятна гледка към Индийския океан.

На територията на хотела работят два ресторанта, които предлагат традиционна кухня от Бали, Индонезия и Европа.

За любителите на спа терапии, Alila Villas Uluwatu дава възможност на гостите си да избират между огромен брой процедури.

Сподели снимката:
1 от 17
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 27.06.2012|10:27
невероятно местенце,изискано,направено с много стил и вкус!вниманието към детайлите се усеща от всяка снимка!винаги съм искала да посетя остров Бали,но такива хотели ще мога да видя само на снимка:))
3
Не е посочен 26.06.2012|16:15
Невероятна красота, уют и съвършенство, бих отишла макар и само за една нощ да се порадвам на възхитителната гледка и романтичната атмосфера...
2
Не е посочен 26.06.2012|15:35
А това е едно райско място,където бих прекарала с удоволствие няколко щастливи месеци,а защо не и години
1
Не е посочен 26.06.2012|14:39
Много е красиво, дано някой ден да имам възможност да отида. Но не само заради визуалната хармония, която излъчва, а и ми е интересно наистина ли всичко е екологично и зелено. :)
Специални оферти
Реклама от 3Bay