Тишина и спокойствие в Кастилиончело

Всяка стая има уникален интериор, който хармонично обединява елементи от античността и съвремието

<p>Живописният бутиков хотел Monteverdi e разположен в невероятно красиво италианско село в регион Кастилиончело. Той е еднакво отдалечен от Флоренция и Рим. Истински рай за онези, които искат да си починат и духом, и тялом, да се отърсят от градската суета. </p>

Живописният бутиков хотел Monteverdi e разположен в невероятно красиво италианско село в регион Кастилиончело. Той е еднакво отдалечен от Флоренция и Рим. Истински рай за онези, които искат да си починат и духом, и тялом, да се отърсят от градската суета. 

Живописният бутиков хотел Monteverdi e разположен в невероятно красиво италианско село в регион Кастилиончело. Той е еднакво отдалечен от Флоренция и Рим. Истински рай за онези, които искат да си починат и духом, и тялом, да се отърсят от градската суета.

Там животът е спрял, а тишината нарушават само жужащите насекоми. Пътешествениците, отбили се в хотела, могат да опитат и световноизвестната тосканска кухня, да дишат от чистия италиански въздух и да се разхождат по павираните улички на старинното селище.

Още с пристигането си, всеки турист би се влюбил в околностите - там са реставрирани няколко вили от XII век. На територията на хотела пък се намират три вили клас "Лукс”, както и основното здание, открито преди малко повече от две седмици - на 1 август. Минималната цена на нощувка там е 250 евро, но тихият лукс, който предлага това местенце, е безценен.

Всяка стая има уникален интериор, който хармонично обединява елементи от античността и съвремието. Това позволява на всеки гост да си избере варианта, който съответства на неговата представа за уют. Най-голямата стая си е направо луксозен апартамент с две спални, просторна гостна с камина, зелена градинка, или по-скоро "градинище" с площ 200 кв.м.

Помещенията в хотела представляват своеобразни минигалерии, в които са събрани произведения на изкуството от различните епохи по цял свят. Освен за душата си обаче, ще намерите храна и за милия си стомах. Както знаете, Тоскана е един от най-забележителните кулинарни региони в Италия, а легендите за местната кухня се носят през девет планини в десета.

В ресторанта на Monteverdi посетителите имат възможност да опитат огромен набор от традиционни блюда, приготвени от екологично чисти продукти. За онези, на които не им се мързелува по цял ден, се организират гурме екскурзии с дегустация на вино, сирена и плодове. Вижте всички снимки, за да се разходите поне виртуално в този прекрасен регион.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 20.08.2012|12:20
Името на местността е по-правилно да се преведе Кастильончелло, а не побългареното Кастилиончело. Красотата му е разбираема предвид факта, че се намира в най-красивия италиански регион - Тоскана и има излаз на живописното Лигурско море.
5
Не е посочен 18.08.2012|14:36
Приказка...искам там на почивка
4
Не е посочен 17.08.2012|19:20
страшна красота, наистина
3
Не е посочен 17.08.2012|19:03
много романтична държава, няма спор
2
Не е посочен 17.08.2012|18:47
искам да отида там, ужасно романтично е
1
Не е посочен 17.08.2012|18:22
Имам нужда да попадна точно на такова прекрасно място с единствения любим човек...това е почивка-наслада за душата
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay