Адел говори открито за двамата най-важни мъже в живота си

Хитовата изпълнителка споделя лични факти за сплотеното си семейство

Адел говори открито за двамата най-важни мъже в живота си

Адел се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена след 4-годишно отсъствие и целият свят е изключително доволен от този факт. Най-вероятно единственият човек, който не оценява чудесната работа на певицата е 3-годишният й син Анджело, който мрази, когато мама не е вкъщи, а работи.

Това споделя самата Адел в интервю за американската радиостанция Sirius XM. Певицата разкрива, че синът й я "наказва”, когато не успява да прекарва достатъчно време с него. Изпълнителката споделя още, че се опитва да го взима навсякъде с нея, но понякога е просто невъзможно и се чувства ужасно виновна, когато трябва да го остави и да отиде да запише някое ново парче.

"Най-страшното е, когато се прибера вечер вкъщи и нямам търпение да го прегърна, а той ме наказва за отсъствието ми като казва, че не иска да си играе с мен. Толкова е ужасно. В такива моменти ми се плаче, но знам, че го прави нарочно, децата са много умни.”

Въпреки трудностите на майчинството, Адел споделя, че детето е променило живота й и й е вдъхнало нови сили. "Винаги съм се стремяла точно към това, да имам семейство и дете, преди не го осъзнавах, но те ме направиха цялостна личност.”

Изпълнителката обожава и бащата на детето си, с който нямат брак, но това по никакъв начин не им пречи да бъдат истински щастливи. Това е Саймън Конецки или както Адел го определя - нейната сродна душа. "Невероятно е, че имам такава прекрасна връзка и то с някой, който е толкова любящ и верен. Благодарение на него имам силата да пиша и да пея за всичко, което съм преживяла, защото знам, че имам неговата безусловна любов.”

Певицата споделя, че Саймън я обича и я подкрепя във всичко, но тайната на тяхната връзка се крие във факта, че той не се интересува от музиката, която прави. "Той ме обича и обича музиката ми, но не се интересува от това какъв точно е стилът и защо е написана дадена песен.”

Адел е повече от благодарна на малкото си, но сплотено семейство и споделя, че прави всичко заради тях. "Може да звучи изтъркано, но аз съм това, което съм благодарение на Саймън и на детето ми, те ме правят истински щастлива и силна.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay