Адел - завръщането на една музикална легенда!

Изпълнителката дава едно от най-откровените си интервюта

Адел - завръщането на една музикална легенда!

Малко ще бъде да кажем, че Адел се завърна на музикалната сцена с гръм и трясък. След 4-годишно затишие, тя отново превзе света със своята музика и първата ѝ песен от няколко години насам се превърна в тотален хит в рамките на часове.

Не е никак случайно, че виждаме певицата на корицата на новия брой на списание Rolling Stone. В момента тя отново е на върха на славата и е изключително търсена. Адел заснема много семпла фотосесия за изданието, по лицето ѝ няма следа от грим, косата ѝ е мокра и е облечена в обикновен бял халат. В самото интервю за изданието тя е също толкова открита и истинска, колкото и на корицата.

Звездата говори за кариерата си, за тялото си и майчинството, което я е променило коренно. Тя споделя, че е била канена безброй пъти да се снима за мъжкото списание Playboy и заявява, че никога няма да се снима гола.

"Отправяли са ми покани да се снимам за тях стотици пъти и всеки път моят отговор е един и същ. Дали ме питат, защото съм жена, или само защото съм по-пълна? Щях ли да се снимам гола, ако бях слаба? Отново не. Тялото си е мое, не искам да го показвам.”

Изпълнителката смята, че дължи част от успеха си именно на факта, че е по-пълна. Според нея хората виждат, че самата тя не е перфектна и намират по нещо от себе си в образа ѝ. "Дали щях да имам същия успех, ако бях слаба? Хората ме харесват, защото имам недостатъци, а много други звезди днес се представят за перфектни и недосегаеми.”

Адел споделя още, че обожава работата си, но тя не е непременно на първо място за нея. Изпълнителката твърди, че в тази професия има много подводни камъни и трябва да бъдеш особено внимателен. "Кариерата ми не е моят живот, тя е мое хоби. Хората си мислят, че мразя известността. Не я мразя, а се страхувам от нея. Мисля, че е токсична и е много лесно да те повлече надолу.”

Адел - завръщането на една музикална легенда!

За щастие, Адел има човек, който я подкрепя винаги и не е преставал да бъде до нея през цялото време. Това е 41-годишният Саймън Конецки, баща на 3-годишния ѝ син. Двамата са заедно от няколко години, нямат брак, но певицата споделя, че са истинско сплотено семейство. "Имам дете и никога вече няма да бъда сама. Не съжалявам, че станах майка. Това е една много сериозна връзка.”

Изпълнителката за пореден път опровергава слуховете, че със Саймън са се оженили тайно. "Казвала съм го милион пъти, не съм омъжена, но със Саймън сме заедно. Не сме се разделяли никога. Просто не изпитваме нужда да сключваме брак. Имаме дете, какво по-голямо обвързване от това?”

Адел споделя, че не е била сигурна дали иска да се завърне към музиката, но синът ѝ е бил нейното вдъхновение. "Сега съм много горда от постиженията си, но преди да родя Анджело, не бях. Не разбирах какво съм постигнала и колко път съм извървяла.”

Изпълнителката признава, че все още не е оставила Саймън да изслуша всички песни от новия ѝ албум, но споделя, че и двамата се радват много на големия успех на дебютното ѝ парче Hello, което излезе на 25 октомври и веднага оглави музикалните класации. Адел споделя, че е изключително благодарна за подкрепата и е развълнувана за всички хубави неща, които предстоят за нея и семейството ѝ.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay