Алената буква от мастило

Момиче изневерява на приятеля си и получава татуировка – фекалия на гърба си

Алената буква от мастило

Някога са наказвали прелюбодейството с бой с камшик или камъни. Жените, дръзнали да се отдадат на изкушението с чужд мъж или изобщо да се отдадат на адските страсти, са получавали Алена буква. Символ, чрез който всички да ги "разпознават". Днес пък можете да се събудите с ужасна татуировка в цял размер. За да знаят всички каква мръсница сте.

Такава е историята на американката от щата Охайо, Роузи Брувент. Тя изневерява на приятеля си и получава своето наказание – татуировка, изобразяваща фекалия по протежение на целия си гръб, научаваме от The Sun.

Американката искала половинката ѝ, който по професия е татуист, да ѝ нарисува сцена от трилогията "Нарния". Резултатът обаче бил шокиращ.

Смелият татуист установил непосредствено преди това, че Роузи му е сложила рога, и буквално полудял. Решил да я накаже с "изкуството си". Дамга, по възможност за цял живот.

След като приятелят ѝ изключил машинката с мастило, Роузи се оказала с изрисуван екскремент и кръжащи отгоре му мухи. Сега съди вече бившата си половинка, Раян Фицжералд, за 60 000 паунда, но парите едва ли ще покрият нанесените емоционални и физически щети.

283 40
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 01.12.2011|19:41
хаха че чак и статия направили..една татуировка както и да го гледате не е за цял живот..това творение е поправимо след 2 3 серии по 3 4 часа всяка..и акото ще бъде далеч в миналото... голямо чудо..
3
Не е посочен 01.12.2011|19:38
Хахаха, така й се полага. Патка с патка, ще изневерява, всички изневерници така трябва да се бележат. Праивлно ер направило момчето.
2
Не е посочен 01.12.2011|16:19
Това е жестоко отмъщение! Този направо си я дамгосал за цял живот и девойката, трудно ще намери достатъчно добър татуист да покрие мазалото по гърба си, за това е по-вероятно да заплати с болката си за болката на рогоносеца... А това със сигурност е най-отвратителния татус!
1
Не е посочен 01.12.2011|15:09
не е нужно да льжеш...;просто обесни на човекьт до себе си че не получаваш това от което се нуждаеш,,,,,,и тогава ходи и прави каквото искаш,и никой няма да те сьди,....................!!!не прави това което не исакш,да го правят на теб :)))) мацката си го е тьрсила,,заставам пльтно зад пича и печели мойте аплодисменти,,за тьрпението и смелостта:))евала
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay