Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

Актрисата блести на корицата на Vogue и заснема фотосесия с цялото си семейство

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

С лекота може да се каже, че списание Vogue направи своята корица на годината, а интервюто и фотосесията вътре са истинско значимо събитие! Корицата на новия брой на списанието е "разкрасена" не от кого да е, а от зашеметяващата Анджелина Джоли. Освен това на страниците на броя се намира уникална фотосесия, на която присъстват Брад и шестте им деца.

В интервюто Анджелина говори за своя зает живот на актриса, режисьор, майка и филантроп, но споделя, че не би избрала друг път, дори да можеше. Актрисата говори и за новия си общ филм с Брад, който ще излезе на екран съвсем скоро - през следващия месец. Анджелина споделя интересни факти относно децата си, говори за страха от старостта и за драмите в живота си.

Анджи споделя, че децата са най-важното нещо в нейния живот и се старае да прекарва колкото се може повече време с тях. "Постоянно правя графици като луда, за да имам достатъчно време, което да отделя на всеки един от тях. Те растат толкова бързо и точно сега имат най-голяма нужда от мен, за да ги наставлявам.” Актрисата отдавна води децата със себе си по време на своите пътувания и държи осиновените ѝ деца да познават корените си и да възприемат части от културата, от която идват.

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

"Често пътуваме до Азия, Африка и Европа, където са родните им места. Момчетата знаят, че са от Югоизточна Азия и се наслаждават на националните си ястия и музика, гордеят се с произхода си. Но искам да се интересуват и от историята на сестрите си, от техните страни и от страната, от която идвам аз. Ние не се делим на държави и култури.”

Актрисата говори откровено и за брака си с Брад Пит, като споделя, че и те, като всяко семейство, си имат своите проблеми. Анджелина разкрива, че по време на снимките на новия си съвместен филм двамата са се чувствали като на меден месец и отношенията им в реалния живот със сигурност нямат нищо общо с проблемните отношения на героите им в лентата им By the Sea.

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

"Този филм ни изкара извън зоната ни на комфорт и беше доста лудо. С Брад също си имаме проблеми, но те не могат да се сравнят с тези на двойката от филма. Ако приличахме твърде много на тях, нямаше да можем да изиграем тези роли.”

Джоли говори и за възрастта си и решението да се подложи на превантивната двойна мастектомия. Актрисата споделя, че ѝ се иска майка ѝ да бе взела подобно решение, когато е била на нейните години. Тя умира на 49-годишна възраст от рак и се оказва, че Анджи е предразположена към същото заболяване.

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

"Сега се чувствам много по-уверена като жена, защото знам, че съм направила всичко по силите си и наистина искам да стана на 50 години. Не се страхувам от възрастта и остаряването. Баба ми и майка ми умряха на 40 години и ще бъда наистина щастлива, ако аз успея да остарея.”

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

Анджелина споделя, че се наслаждава ужасно много на актьорската професия, но не желае да прави само това. "Обичам работата си, но след няколко години ще предпочитам да бъда зад камера, а не пред нея. Искам да мога да прекарвам повече време със семейството си. Не желая да спирам да работя по международни проекти и да помагам на хората, защото знам, че мога да дам още много от себе си.”

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

Анджелина, Брад и тяхното голямо сплотено семейство!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay