Аштън подаде документи за развод

Актьорът има сериозна връзка с Мила Кунис, а още е женен за Деми Мур

Аштън подаде документи за развод

Деми Мур и 15 години по-младия от нея Аштън Кътчър се разделиха преди повече от година, поради изневяра от негова страна. Формално обаче, двамата все още са съпруг и съпруга. А това едва ли се харесва на красивата Мила Кунис, с която Аштън има сериозна връзка от няколко месеца насам и дори вече живеят заедно.

Вероятно актьорът oт "Ефектът на пеперудата" и "Двама мъже и половина" изчака толкова дълго от съжаление към Деми, която преживя много тежко раздялата им. Дори влезе в болница, за да лекува зависимостите си. След това уж се съвзе, но в началото на този месец бе заснета да се държи по изключително странен и нелеп начин на парти в Маями. Снимки от въпросното събитие можете да видите тук.

Разбираемо е, че Аштън го е досрамяло от факта, че все още има нещо общо с тази вдетиняваща се, макар и вече застаряваща, жена. От световните таблоиди научаваме: най-сетне се е решил да подаде документи за развод. В тях като причина са изтъкнати баналните "непреодолими различия", няма данни актьорът да се опитва да вземе част от състоянието на суперизвестната си бивша половинка.

Източник, близък до Аштън, обяснява решението така: "Деми е тази, която не искаше да се предприемат стъпки. Мила започна да се разстройва, че Аштън все още е приклещен в тази ситуация... Те имат много сериозна връзка и както всяко момиче, Мила не иска той да бъде обвързан повече. Беше търпелива и проявяваше разбиране достатъчно дълго. Деми е много разстроена заради нея, тъй като Мила е по-млада, пък и винаги е подозирала, че между тях има нещо."

Е, вече целият свят разбра какво точно има между двамата млади актьори. Време e и Мур да се примири, за да може и самата тя да продължи живота си на спокойствие.

Аштън подаде документи за развод

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay