Бионсе и Джей Зи с второ дете от сурогатна майка

Дали слуховете ще се окажат верни?

Бионсе и Джей Зи с второ дете от сурогатна майка

След като през 2012 година Бионсе и Джей Зи посрещнаха на бял свят своето първо дете - дъщеря си Блу Айви, изглежда те вече са готови да ѝ подарят братче или сестриче.

Според слуховете, които все по-упорито се носят в медиите, семейството ще използва помощта на сурогантна майка, която да износи второто бебе. Смята се, че Бионсе и Джей Зи опитват да имат дете от месеци, но срещат известни трудности.

Неназован източник споделя пред InTouch, че Бионсе се опасява от още една рискова бременност и затова двойката приема сурогатството като най-добрата алтернатива. Според него двамата дори са намерили жена, която да поеме тази роля, и тя вече е в най-ранния етап на бременноста.

Неотдавна се появиха твърдения, че отношенията между звездната двойка са се влошили, и второто дете е техният начин да се опитат да оправят нещата и да спасят брака си.

Подобни слухове обаче са твърде крайни. Важното е, че на любимите изпълнители на стотици хора по света вероятно им предстои ново щастливо събитие, което ще направи живота им по-прекрасен.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay