Брад и Анджелина в чувствена и интимна фотосесия за списание Vanity Fair

Това е едва втората им съвместна фотосесия от 10 години насам

Брад и Анджелина в чувствена и интимна фотосесия за списание Vanity Fair

Брад Пит и Анджелина Джоли са на корицата на новия брой на списание Vanity Fair и изглеждат повече от перфектно. Двойката позира за поредица от кадри, които излъчват много интимност и любов.

Брад е облечен само с изчистена бяла тениска и панталон, а Анджелина изглежда невероятно в своята ефирна рокля. Част от кадрите са черно-бели и изглеждат наистина много лични и специални, а останалите излъчват силата и спокойствието на двете звезди.

Периодът е много важен и за двамата, защото съвсем наскоро се появи общият им филмов проект, носещ името "By The Sea”. Естествено, те играят главните роли в лентата, а Анджелина е и режисьор на продукцията.

В най-различни интервюта актьорите говорят за страховете, идеите и трудностите, които са имали, докато са снимали новия проект. Изключително любопитно е отношението им към секс сцените, които се е наложило да заснемат. Анджелина споделя, че се е чувствала доста неловко.

"Снимала съм доста секс сцени в кариерата си, но този път беше различно. Много е странно да си лежиш във ваната, да наблюдаваш на един екран снимките навън и да даваш режисьорски наставления на мъжа си, който трябва да влезе през врата и да прави любов с теб.”

Брад и Анджелина в чувствена и интимна фотосесия за списание Vanity Fair

Междувременно, Брад не спира да хвали съпругата си и нейните безспорни режисьорски качества. "Планът беше да направим нещо заедно, с пълна автономност и да го държим далеч от семейните ни дела. Правехме всичко по собствено желание и със собствени срокове.”

Актьорът споделя още, че обожава да работи с Анджелина. "Отивах с удоволствие на работа, защото знаех, че ще работя със съпругата ми. Тя е страхотен режисьор, толкова е интуитивна, умна и не на последно място - страшно секси. Вярвам й безусловно.”

Брад и Анджелина в чувствена и интимна фотосесия за списание Vanity Fair

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay