Вижте Алисия, когато е била на 5!

Поп-фолк певицата публикува кадър от детските си години

Вижте Алисия, когато е била на 5!

Може да видите как изглежда поп-фолк певицата Алисия в момента на снимката горе. Тя обаче не е забравила безгрижните си детски години.

Алисия качи своя снимка с текст "Имало едно време едно малко момиченце...". Кадърът е правен много отдавна и в друга ситуация не бихме могли да познаем, че това е тя. 

Нейни фенове пък се вдъхновиха от описанието на снимката и довършиха историята по няколко различни начина. Един от тях е:

"Имало едно време едно малко момиченце, което станало прекрасна млада жена. Жена, обичана от хиляди хора по света. Жена, която е еталон за подражание и красота, която е създала и един чудесен млад мъж. Вече порасналото момиченце е също и еталон за детето й, което всеки ден я вижда и й се радва. И същата тази прекрасна жена е успяла да запази детското в себе си, като в същото време се е изградила и показала на какво е способна! 
Тази приказка няма край, защото самият край ще бъде написан от същата млада и красива жена, която още доста дълго време ще ни радва и ще радва и малкият си син. Но всички знаем, че краят че бъде щастлив!"

Вижте Алисия, когато е била на 5!А ето и друг възможен край на историята: 

"Имало едно малко момиченце ,което било благословено от господ с голямо сърце и едно сладко гласче,което омайвало всички около себе си. Щастието на малкото момиченце се виждало от прекрасните му очи . Един ден това малко момиченце се превърнало в истинска дама,която следвала мечтите и целите си- упорито. Във всичко,с което се захванела,тя влагала цялото си сърце и пожъвала само успехи. Така един ден се превърнала в най-добрата певица и получила най-голямата награда - обичта на многобройните й почитатели,които обожавали да слушат сладкото й гласче. В един миг вълшебната кръстница Цвети Кюсева й предрекла,че от нея ще стане и магнетичен модел. И прекрасната дама предприела и тази крачка в живота си -така тя покорила два върха - сцената и подиума . Но и на едното място, и на другото,тя не спирала да влага любов . Така почитателите й ставали все повече от ден на ден. Тази жена била щастливка,защото освен почитатели,тя имала и невероятно сладко момченце,което приличало по голямото си сърце на нея. Дамата не спира да радва хората около себе си и да обича истински и до ден днешен ..ТЯ привлича хората със своя магнетизъм,женственост,красота,интелект и всичко това се криело в едно малко и сладко момиченце,което не предполагало ,че ще се превърне в най-обичания човек. ОБИЧАМ ТЕ ,АЛИ !"

Jenite.bg сме във фейсбук, станете част от нас!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 21.11.2013|20:20
Симпатично хлапе е била като малка.
6
Не е посочен 21.11.2013|14:01
На тази снимка изглежда много сърдито детенмце.
5
Не е посочен 20.11.2013|17:28
Не я познах четно казано
4
Не е посочен 20.11.2013|16:29
Напоследък е много модерно всички да си публикуват снимките като деца.
3
Не е посочен 20.11.2013|16:20
Една от малкото фолк певици, които ми харесват как изглеждат .
2
Не е посочен 20.11.2013|16:10
Кой да предоложи, че ще стане фолк певица .
1
Не е посочен 20.11.2013|15:43
Била е доста сериозна, но пък много сладко дете. Преди да се промени толкова и да почнат тези изцепки с Божинов и Михайлов я харесвах повече.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay