Дева Мария се преражда в Памела Андерсън

Скандалната спасителка влиза в ролята на светица

Памела Андерсън
Памела Андерсън

Виждали сме Памела Андерсън във всякакви роли. Харесвахме я с червен бански, спасяваща удавници с вечния секссимвол Дейвид Хаселхоф, харесвахме я още повече на страниците на Playboy, не сме сигурни обаче, дали я харесвахме в домашното ѝ порно с бившия ѝ съпруг Томи Лий.

Новото амплоа на русата амбиция е, меко казано, странно и необичайно за нея. Андерсън ще се превъплъти в образа на Дева Мария, а поводът е комедийно телевизионно шоу. Абсурдът ще се случи в Канада, научаваме от Contactmusic.

Във възстановката на Рождество Христово ще участва и водещия на предаването, комикът Ръсел Питърс. В необичайната комедия той ще бъде Йосиф.

Шоуто ще бъде един час, по време на който ще бъде излъчена смесица от скечове, музикални изпълнения, анимация и инсценировки.

Вероятно изборът на Памела е наложен заради забавния характер на програмата, който се предполага да включва не толкова сериозни участници. Защото няма друга причина, която би наложила скандалната Андерсън да се превъплъти в най-почитаната светица.

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay