Има какво да се говори за Риана

Певицата показа снимките за новия си албум Talk That Talk

Риана за пореден път показа, че освен талант за певица, има  нюх на PR-експерт.

R'n'B дивата публикува на официалната си страница в социалната мрежа Facebook снимки, подготвени за излизането на новия ѝ албум Talk That Talk. По-рано РиРи, както я наричат феновете, сподели дигиталните си спомени от Сен Тропе и Портофино.

На фотосите 23 годишната певица демонстрира различни ретро визии, сходни с начина, по който я видяхме в сингъла "
We Found Love", който е едно от заглавията в албума.

Снимките обаче вече предизвикват разпалени дискусии, тъй като на почти всеки кадър Риана пуши или е с цигара между пръстите. Изпълнителката понесе критики по същата причина и за видеото си
"We Found Love".

"Три-четвърти от пушачите на средна възраст са запалили първата си цигара като тинейджъри. Поради тази причина е изключително безотговорно от страна на Риана да демонстрира подобно поведение. Тя е модел за подражание на милиони млади хора, които я копират както по отношение на външен вид, така и откъм поведение" гласи изявлението в Daily Mail на Дорийн Рийгън, председател на ирландската Асоциация за борба с рака.

38 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.11.2011|16:20
Понеже в днешно време е доста трудно да разгневиш някоя организация, особено когато си толкова известен и скандален като Риана. Видеото "We Found Love" бе нарочено за обида към жените, заради насилието в него, което се изразява в няколко плесници по апетитните задни части на певицата. Прекалено големи моралисти сме станали!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay