Истинската причина за развода на Том Круз и Кейти Холмс

Актьорът искал да прати 6-годишната Сури в сектантски лагер

Истинската причина за развода на Том Круз и Кейти Холмс

Днес Том Круз има рожден ден, при това - юбилеен. "Последният самурай" навършва точно половин век, но едва ли му е до весело духане на свещички. Преди броени дни разбрахме, че актьорът се развежда с 16 години по-младата и 3 сантиметра по-високата от него Кейти Холмс

Новината дойде изненадващо, тъй като двамата винаги са изглеждали много щастливи заедно и съвсем скоро преди това Том за пореден път беше заявил, че любимите му моменти са онези, които прекарва с младата си съпруга. Подобни мили изказвания го бяха издигнали високо в очите ни.

Сега обаче имаме по-особена "честитка" за 50-годишния татко. Знем, че той няма да я прочете, но държим да споделим поне с вас: Том Круз наистина ни разочарова и сме меко казано потресени от поведението и най-вече - от начина му на мислене по отношение на възпитанието на 6-годишната му дъщеричка Сури!

От световните таблоиди научаваме, че Круз е имал "творчески планове" да изпрати крехкото ангелче, което виждате на снимката, в нещо като сектантски военен лагер. Там щели да промиват мозъка на малката Сури, за да я посветят в основите на религиозното движение "сциентология". Освен това малчуганите в тайния лагер се подлагат на тест с наименование "Проверка за безопасност на децата, възраст 6-12", който се състои от странни и потискащи въпроси, задавани от някакъв тип, който нарича себе си "офицер по етиката". Например: "Някога мислил ли си, че някой е луд?"; "Имаш ли си тайна?"; "Някога правил ли си с тялото си нещо, което не би трябвало да правиш?"; "Някога цапал ли си се нарочно?".

Най-потресени обаче останахме от пояснението, че докато отговарят на тези глупости, дечицата са принудени да стискат уред, наподобяващ детектора на лъжата, който измерва електрическия ток в телата им. За щастие, дезертьори от тази крайна групировка на сциентолозите са предупредили мама Кейти Холмс за зловещата перспектива, зейнала пред дъщеричката ѝ. Разказали са, че сектантските проповеди създават напълно изкривена представа за света в съзнанието на последователите. 

Истинската причина за развода на Том Круз и Кейти Холмс

39-годишен мъж, който на 16 е бил пратен във въпросния лагер и чак много по-късно успява да избяга, споделя: "Бях подложен на неща, които никога няма да мога да изтрия от ума си... Повечето хора остават в организацията 30 години и губят всякакви контакти с приятели и роднини. Тези хора нямат шофьорски книжки, кредитни карти, пари. 90% от децата, израснали там, нямат никакво образование. Църквата използва това срещу теб. Казват ти, че ако си отидеш, ще бъдеш чистач или клошар."

И преди знаехме, че Том Круз е отявлен поддръжник на сциентологията, но бяхме готови да си затворим очите. Не знаехме колко тревожно е положението, пък и актьорът се държеше в границите на допустимото. Как да предположи човек какви планове крои за бъдещето на дъщеря си? Разкритията за тях обаче са непростими.

Истинската причина за развода на Том Круз и Кейти Холмс

33-годишната Кейти, възпитана като католичка, е на същото мнение. Веднага след като разбрала подробностите, красивата актриса си взела детето и изненадала фанатичния си съпруг, напускайки общия им дом в Бевърли Хилс и нанасяйки се в нюйоркски апартамент. Всичко това окончателно я убедило, че трябва да се раздели с "непреодолимо различния" си мъж. Оказва се, че го обмисля от известно време, тъй като се "задушавала" от съжителството със свекървата и балдъзата си. Напълно я разбираме! Круз със сигурност си има пари за отделно жилище, даже дворец, но явно не му се откъсва от полите на мама и кака. 

Бащата на Кейти (дядо на Сури) е бракоразводен адвокат и понастоящем всячески се опитва да помогне на дъщеря си да избяга от Том и сциентолозите. Таблоидите твърдят, че тези дни актрисата изглежда много угрижена и не крие, че вече е свалила брачната си халка. В съда тя ще се бори за пълно попечителство над детето - разбира се, известният сектант няма да има власт над методите за възпитание на Сури.

Пожелаваме успех на момичетата в бракозарводното дело и се надяваме, че Том Круз ще осъзнае грешката си!

137 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



48
Не е посочен 06.07.2012|12:55
Сектите промиват мозъците на хората и не водят до нищо добро. Това за мен си е чист бизнес, който прикрива нарушаването на изконни човешки права с религията
47
Не е посочен 04.07.2012|15:37
Ето тази мазка е причината http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
46
Не е посочен 04.07.2012|12:40
Траволта изгуби сина си и умря, защото изповядващата религия "сциентология" не му позволи да извика линейка.... Колко артисти и известни личности попадат в тази секта си е направо кошмарно. Дано детето да не бъде замъглено и за в бъдеще от последователите на този тип религия, че това си наистина кошмарно.
45
Не е посочен 04.07.2012|12:38
Точно казано, Траволта загуби сина си и умря, защото изповядващата религия "сциентология" не му позволи да извика линейка.... Колко артисти и известни личности попадат в тази секта си е направо кошмарно. Дано детето да не бъде замъглено и за в бъдеще от последователите на този тип религия, че това си наистина кошмарно.
44
Не е посочен 04.07.2012|10:02
склонна съм да повярвам,че в това има доза истина,защото всички неща,които съм чувала за тези хора никак не са ласкателни!и въпреки всичко,да подлагаш дете на подобно нещо е отвратително,даже не знам дали изобщо е законно
43
Не е посочен 04.07.2012|09:35
ако това е вярно-е повече от отвратително!никога не съм харесвала тези сектантски глупости и винаги съм изпитвала някакъв страх от подобни хора!явно е имало защо!всяка майка би постъпила по този начин и би се махнала от този човек!
42
Не е посочен 03.07.2012|20:38
Плюс това за мен е необяснимо такава заможна двойка да живее накуп с роднините на Том! дори ние с балканските си нрави се отърсихме от тези порядки и търсим самостоятелност.
41
Не е посочен 03.07.2012|20:34
Аз също, макар че си личеше, че Том, колкото мил и талантлив кавалер да изглежда я държи изкъсо. Относно увлеченията му към тази секта, те си бяха публична тайна, но да стигне толкова далеч... Явно и на него здраво са му промили мозъка.
40
Не е посочен 03.07.2012|18:56
Истинската причина е,че Том е луд,а в предбрачния договор пише,че ще й плати по 1 милион за всяка година брак....Кейти е с 5 милиона напред и вече й писна да му търпи лудостите
39
Не е посочен 03.07.2012|18:46
З съжаление, за да се обърне внимание на един такъв проблем, трябва да има замесено дете на богати и ивестни родители. Вероятно много дечица са белязани за цял живот, заради слабоумието на родителите си
38
Не е посочен 03.07.2012|18:44
как може да разпитваш дете с детекро на лъжата, това ми се струва като инквизиция!!!
37
Не е посочен 03.07.2012|18:39
А като е толкова гадно в тези сектантски лагери, къде са социалните и властите, за да ги закрият. Ако не е сури, там ще са други деца!
36
Не е посочен 03.07.2012|18:18
това е доста извратена секта!!! Не мога да повярвам, че някой родител би причинил такова нещо на детето си! Кейти според мен даже доста е закъсняла с документите за развода!
35
Не е посочен 03.07.2012|17:35
Като гледам и Траволта какви ги сътвори, съм склонна да вярвам, че тази секта не води към нищо добро.
34
Не е посочен 03.07.2012|17:35
За Кейти ще е от полза ако излезе от сянката на известния си мъж и ролята на бавачка на капризната Сури, чието възпитание е сбъркано май именно заради разбиранията на тази секта и детето често ходи полуголо посред зима или пък ръфа бонбони с формата на пенис.
33
Не е посочен 03.07.2012|17:31
това си е доста притеснителна перспектива пред едно тлкова малко дете! Браво на Кейти, че така бързо се е взела в ръце!!!
32
Не е посочен 03.07.2012|16:46
тоя да не е искал да има син? що за родител е той? какъв идиот. Защо да налага собствените си разбирания на едно невинно дете? скапан сектант
31
Не е посочен 03.07.2012|16:18
този с ее изчаткал, как може да прати такова малко мило създание на някакъв религиозен лагер? егати глупака, на тая хубавица й е дошло до гуша от този религиозен психар
30
Не е посочен 03.07.2012|16:06
И на мен така ми се струва. А изглежда толкова готин, но под черупката се оказва, че може да причини такива ужаси на собственото си дете. Струва ми се обаче, че грешката е в слабостта му и отдадеността му на тази религия. Може наистина някой ден да се осъзнае.
29
Не е посочен 03.07.2012|15:46
Ти какво против коментара ми имаш предвид? Да, почетох статията, но явно ти не си ме разбрала. Жалко е че родителите това сладко момиченце се разделят. да, при тези причини е по-добре за детето да не е покрай баща си,но то не вижда нещата така и татко му ще му липсва в даден момент. А другото което съм написала - когато родителите се намират в процес на развод угаждат максимално на детето си и това води го разглезване. В този сайт съм чела че Сури Круз от малка проявява големи капризи и сега има голяма вероятност да стане глезла. Сега стана ли ти ясно какво съм имала в предвид или пак ще бързаш да обвиняваш в неадекватност?
28
Не е посочен 03.07.2012|15:45
Разбира се, че секта нали за това става на въпрос в статията...Всичко е с цел да свлекат максимално много пари от него! Да не мислите, че тоя лагер живе на изпарения и нещата не са навързани!
27
Не е посочен 03.07.2012|15:44
Така е, и заради това изгуби най-ценното - семейството си!! Дано си вземем поука!
26
Не е посочен 03.07.2012|15:43
Така е, никога не знаеш какво те чака! Дано все пак се вразуми и зареже глупавите секти!
25
Не е посочен 03.07.2012|15:43
И аз така си мисля, живее в някаква химера, в някакъв надут балон, който мисля, че взе да се пропуква. Не осъзнава ли, че заради сектата му промиването на мозъка му, загуби семейството си??
24
Не е посочен 03.07.2012|15:38
Сциентология се казва религията която изповядва, което ако питаш мен си е чиста секта.
23
Не е посочен 03.07.2012|15:37
Странно е че Том Круз не е висок, а все високи жени харесва. Никол Кидман дори е по-висока и от Кейти Холмс
22
Не е посочен 03.07.2012|15:36
Круз е имал "творчески планове" да изпрати крехкото ангелче, което виждате на снимката, в нещо като сектантски военен лагер. Там щели да промиват мозъка на малката Сури, за да я посветят в основите на религиозното движение "сциентология". Мисля, че този пич има сериозни проблеми
21
Не е посочен 03.07.2012|15:36
Лошо е наистина но тя Кейти Холмс май готов побъркан си го взе Том Круз. Поредното доказателство че любовта е сляпа и ни кара да виждаме недостатъците на половинката да изглеждат малки и незначителни.
20
Не е посочен 03.07.2012|15:05
Кейти е изключително силна жена!! Кой знае през какво е минала за да стигне до това решение - явно Круз не иска да се промени, нали преди години пак щяха да се развеждат заради това негово сектанско залитане!! Но една майка ще направи всичко, абсолютно всичко за детето си, за да го спаси от злочестна съдба и живот! Браво!
19
Не е посочен 03.07.2012|15:04
Естествено, всичко е за пари и пак пари!! Много тъпо, когато една такава известна и уж уважавана личност позволява така да се подиграват с него и да му промиват мозъка
18
Не е посочен 03.07.2012|15:03
Много си права Надя. Пълен комплексар и изрод. Жалко, че губи толкова много заради шепа ненормалници, които му промиха мозъка
17
Не е посочен 03.07.2012|15:03
Наистина няма връзка коментара. Горкото дете, какво ли щеше да му се случи...много е лошо така и тъжно - влюбваш се в един човек, мислиш го за най-красивия и добър на света, а след няколко години той се променя и дори побърква. Че и детето ти иска да побърка:( какво ли й е на Кейти, искрено й съчувствам, като жена....
16
Не е посочен 03.07.2012|15:01
И аз така! Не може да бъде, той напълно е мръднал! Добре, че това дете има и майка, която мисли за детето си наиситна!
15
Не е посочен 03.07.2012|14:51
Комплексите на ниският мъж избиват с пълна сила...манията за контрол,увличане по странно вероизповедание...
14
Не е посочен 03.07.2012|14:31
Милото детенце- добре, че няма да го пращат на такова място, че ще му промият мозъка.
13
Не е посочен 03.07.2012|14:23
хаххаах , много добре го нареди
12
Не е посочен 03.07.2012|14:12
Ми той май нали има някакви странни вярвания- не знам си каква религия изповядвал и т.н.
11
Не е посочен 03.07.2012|14:09
Има ги и такива хора, които веднъж попаднат ли в секта, измъкване няма, но да искат да го причинят и на невръстните си деца е меко казано недопустимо.Много правилно е постъпила жената, напускайки сектантския си мъж.
10
Не е посочен 03.07.2012|14:03
Сектите са измислени с комерсиална цел - да се печелят пари от хора, които са изпаднали в отчаяние или безизходица, или са просто уязвими и податливи на манипулации.
9
Не е посочен 03.07.2012|14:00
Изводът ясен : Том Круз се е побъркал и отчасти причината за умопомрачението му е това сектантско учение което е приел да следва.
8
Не е посочен 03.07.2012|13:59
Том Круз действително винаги и бел много увлечен от тази секта, но да стигне толкова далеч звучи наистина ужасяващо. Дори и у нас тази секта прави опити за известни домогвания.
7
Не е посочен 03.07.2012|13:59
Това са за мен някакви клюкарски изпълнения - не мога да се съглася, че това е реалната причина за развода на ток Круз и неговата съпруга Кейти Холмс.
6
Не е посочен 03.07.2012|13:58
този Том не е никак добре , как може да е толкова прост , да се маха Кейти от него
5
Не е посочен 03.07.2012|13:53
Едва ли той ще успее да осъзнае грешката си, все пак той щом е последовател на тази секта и иска и детето си да прати там, едва ли ще му дойде акъла. Правилно е постъпила жената; дано спечели делото.
4
Не е посочен 03.07.2012|13:53
Том Круз няма да осъзнае какво е щял фа причини на дъщеря но се радвам че кейти най-после се събрала кураж да поиска развод. Още преди години медиите писаха че нещата между двамата не вървели именно заради глупостите и ограниченията които налага сциентологията
3
Не е посочен 03.07.2012|13:52
Ти въобще прочети ли защо се развеждат?! Каква глезла! Той е щял да я прати в някакъв военен лагер иначе!Коментара ти е супер неадекватен. Важното е да напишеш нещо там...
2
Не е посочен 03.07.2012|13:51
Боже, този човек не е добре.... аз знаех, че ходи на такива срещи, но чак до там ли е стигнал фанатизма му?! Той изобщо не осъзнава какво прави, как може да продължава да позволява да му промива мозъка! Вскяа жена на мястото на Кейти би избягала и спасила детето си от този луд! Че и с майка си и кака си живяла, милата Кейти!! Жал ми стана!
1
Не е посочен 03.07.2012|13:45
Колко е красив малката Сури Круз. Жалко че родителите ѝ ще се развеждат. От това най-много да я разглезят още повече.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay