Камелия без грим

Певицата последва примера на световноизвестните звезди

Модерно е звездите да показват колко близо са да обикновените хора. Красавици от ранга на Дженифър Лав Хюит, Кейти Пери, Бионсе, Миранда Кер и редица супермодели показа лицата си без грим. И без капка свян.

Повечето родни "звезди” принадлежат на поп-фолк гилдията. И като изключим, че Джей Ло открадна червилото на Емануела,  в общи линии връзката за копиране е обратна. Подобно на световноизвестните дами, и Камелия се престраши да се появи без грим. При това доброволно разпространи компрометиращите снимки.

Певицата е била на кино, когато гаджето ѝ щракнало няколко непринудени кадъра. На тях тя хапва пуканки и чака да започне филмът.

Облеклото на Камелия е ежедневно - къси панталонки и бял топ. На заден план се вижда чанта Louis Vuitton, но неведнъж сме изказвали съмненията си относно оригиналността на подобни аксесоари.

Показването без грим е ежедневие за много дами, но ситуацията е по-различна, когато всички погледи са вперени във въпросната персона. Явно обаче Камелия е успяла да се справи с егото си. Въпреки че според lifestyle.bg някои от феновете ѝ са реагирали остро на тази идея и са изявили предпочитанията си - по-добре Камелия да се показва пред хора гримирана.

1 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 09.08.2012|16:44
Ахаха а бе остави:)) Нищо особено не се е случило, а те цяла новина за една чалга...не е истина.
6
Не е посочен 09.08.2012|16:44
И какво?! Нищо не разбрахме! Освен, че направи реклама на кожодерите от Арена!? Много тъпоо!
5
Не е посочен 09.08.2012|12:42
Не стига, че е плашеща без грим, ами и е очевадно, че чантата и не е оригинална. Трагедия и после това ми били "звезди".
4
Не е посочен 09.08.2012|12:11
Май е била на неособено посещавана продукция. Относно това как е без грим от фотосите не се вижда много, защото са в профил.
3
Не е посочен 09.08.2012|11:35
така си е , тези папараци и те , много е гадно да притесняваш някого в личното му пространство , без каквото си иска ще излиза !
2
Не е посочен 09.08.2012|11:16
сега , жената така си е решила да излезе без грим , какво толкова ? и тя е нормален човек
1
Не е посочен 09.08.2012|11:12
в нейният случай , по-добре да не излиза без грим :Д , малко си е плашещо , като филм на ужасите :Д
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay