Копелето и Роксана

Поп-фолк певицата с абсурдна песен

Алисия наскоро обяви, че не ѝ отива да пее кючеци, затова оставя тази работа на Азис. От благородното отстъпване на тази доходоносна ниша обаче явно ще се възползват и други, освен "българския Мерилин Менсън”. Не особено популярната поп-фолк дива Роксана например направо ни видя сметката с новата си песен.

Видеото към сингъла "Ще ти видя сметката” излезе преди два дни и вече има доста гледания в мрежата. В него групичка момичета искрено се забавляват на страданията на яки мъжаги, правещи всичко възможно да ги впечатлят. Като се започне от хитрия трик, чрез който предизвикват падането на единия мачо от изкуствения бик. А накрая една от мадамите се присмива на току-що катастрофиралия с ATV-то си пич.

Други кадри също заслужават вниманието ни. Например момента, в който всички мацки около басейна са със скъпарски роклички или поне - бански, а само една от тях е обула прашки. И упорито си показва дупето на поп-фолк почитателите.

Или пък табелите, които се появяват за по две секунди - картинка със спринцовки, хапчета, чаши и бутилки, но задраскана, в символ на забрана. И надписът "ездач задържал се 2 минути на бика печели бутилка уиски” с две пунктуационни грешки е важен.

Клипът препуска от джагата и басейна до неочакваното озоваване на игрището за пейнтбол и офроуд пистата. Но да се концентрираме над самата песен. Само първите няколко секунди от нея имат европейското звучене, търсено от Алисия. И започва лют кючек.

Песента с ориенталски ритми има откровено абсурден текст. В нея можете да чуете: "Секси копеле си ти, дразниш всичките жени”. А ние сме почти убедени, че певицата няма предвид семейните проблеми на лирическия герой и по-скоро използва обръщението като "вървежно”. След това животинските инстинкти в нея проговарят и като истинска лъвица го заплашва: "Паднеш ли ми в клетката, ще ти видя сметката”.

Развълнуваният вик "Айде, Зикиии!” пък ни отне повече време за разгадаване. След внимателен анализ установихме, че това най-вероятно е името на човека с кларинета, който през това време свири своето соло.

Докато някои стари звезди от поп-фолк сцената се опитват да избягат от етикета "кючекчийки”, други дават мило и драго да бъдат забелязани от хилядите фенове на тази музика, използвайки ритмична мелодия и умопомрачителен текст. За повече информация, изгледайте видеото и изслушайте песента.

51 70
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 29.07.2012|11:09
Новото видео на Рокси - http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
3
Не е посочен 27.07.2012|18:31
само при мен ли е така? - като чуя чалгаджийски ритми и отнякъде почва да ми мирише на битак, кебапчета и цигани xD
2
Не е посочен 27.07.2012|18:23
По-противно същество от тая няма!! Гнусна циганка проста.. толкова ли сте прости, че тая музика ви харесва и я слушате!? :X
1
Не е посочен 27.07.2012|17:00
Какво може да се очаква от продукт на Слави, който е лансиран с много пари.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay