Коя е тази Гага?

Певицата разголи душата и тялото си

Обожавана от хиляди, обсъждана от милиони, Лейди Гага безспорно е феномен в съвременния шоубизнес, и като такъв тя редовно трябва да се грижи интересът към нея да не бъде изгубен. Видяхме я обвита в сурово месо, превъплъщаваща се в ролята на мъж с цигара в уста, а на корица за V Magazine ни се показа като триглаво същество.

Гага се превърна в синоним на провокация, и макар с поредните си действия да се показва като нормална и женствена млада дама, тя отново ще насочи погледите към себе си. Става въпрос за януарския брой на списание Vanity Fair, където за новата 2012 година Стефани Германота (Гага) е решила да ни се представи в една съвсем нова светлина - искрена, открита и женствена. Изглежда в съвременния свят нищо не може да остане скрито, защото фотосесията за броя, както и част от интервюто вече са достъпни онлайн.

Макар животът на звездата да изглежда приказен, по думите ѝ разбираме, че далеч не е такъв. Да, за своите 25 години Гага постигна зашеметяващи успехи в кариерен план, но когато става дума за нейния личен живот, тя е самотна и понякога се чувства неразбрана.

Коя е тази Гага?"Никога не съм се чувствала истински обичана от мъж. Не знам какво е да имаш щастлива връзка, и може би за всичко съм си виновна самата аз. Когато се карам с половинката си, си мисля доста странни неща. Например какво ще си помислят моите фенове, ако ме видят толкова уязвима в такава ситуация. Ще си кажат, че това не е певицата, която познават. Не искам да ме смятат за слаба, затова приключвам връзките си без да навлизам емоционално надълбоко в тях.”, разказва русата дива пред броя.

Ледената Кралица на чувствата си има свои принципи и не е готова да прави компромиси, за да ги наруши. Тя смята, че шоубизнесът е прекалено жесток, за да се огъва.

"Звездите сме като мъже, които си мерят пенисите постоянно. Ако на момента измисля песен я изсвиря веднага на пиано, винаги ще има някой, който ще каже, че чутото не струва. Хората обичат да оплюват, но мен това не ме тревожи. Такава съм си и аз, и няма да се извинявам за нищо!”, категорична е Гага.

"Може да съм жестока, не отричам. Имах любовник, чиито думи никога няма да забравя. Ще умреш сама, в огромна къща, пълна с албумите ти, ми каза той. Ще видим, отвърнах му аз!”

В началото на текста нарекохме Гага провокативна. Нека сега  добавим и борбена. 

74 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay