Майли Сайръс засне скандална фотосесия с благотворителна цел

Певицата, както винаги, е провокативна!

Майли Сайръс засне скандална фотосесия с благотворителна цел

След заснемането на клипа на песента Wrecking ball и обичайното оскъдно облекло по време на концерти, не мислехме, че Майли Сайръс може да ни изненада с нещо. Певицата обаче го направи с новата си фотосесия за списание Paper.

На корицата Майли е гола, покрита в мърсотия и е гушнала своя домашен любимец - прасето Буба Сю. Зад провокативните фотографии обаче се крие благотворителна цел.

Снимката е за летния брой, който ще излезе този месец със заглавие "Използвайте гласа си”. Статията се фокусира върху работата на организацията на Майли Happy Hippie Foundation.

Фондацията цели да помогне на млади хора, които са бездомни, нямат достъп до образование, били са жертви на насилие или имат други затруднения. Стратегическите програми целят предотвратяването на тези проблеми, удовлетворяването на належащи нужди и насочването на общественото внимание към младежките неволи.

"От съществена важност за живота ни е да правим добрини за другите. Единственият начин, по който можем да бъдем щастливи, е като правим другите щастливи. Това е целта на Hippie!” се казва в официалния сайт на фондацията.

В интервюто за списание Paper Майли говори също за лудия си начин на живот. "Имах концерт преди два дни и бях с лепенки на гърдите си и пеперудени крила. Седях си на сцената, с гърди на показ, облечена като пеперуда. Честно ли е това по дяволите? Как така съм такава късметлийка?”

Това не е първата провокативна фотосесия, на която изданието залага. Припомняме, че неотдавана Ким Кардашиян се появи на корицата гола, за да "взриви интернет”.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay