Междугалактически секс в Лас Вегас

Някои го предпочитат с извънземни екстри

Междугалактически секс в Лас Вегас

Щатите винаги са били мястото на неограничените възможности. Поредното доказателство за непресъхващия извор на идеи идва от Лас Вегас, а самата иновация граничи с научнофантастична лента, при това с не особено висок бюджет.

Собственикът на най-много публични домове в САЩ, Денис Хоф, е измислил нова атракция за клиентите на "заведенията" му. Той е готов да задоволи и най-абсурдните желания, като отваря бордей, в който ще се предлага извънземен секс.

The Daily Mail разказва, че труженичките ще се маскират като героинята от "Аватар" Нейтири или пък като принцеса Лея от "Междузвездни войни". За "космическата" визия на проститутките ще се грижи мадам Хайди Флайс, която в миналото, заедно със своите момичета, "обслужваше" елита на Бевърли Хилс, а по-късно се озова зад решетките.

Новият и необичаен атракцион ще бъде на мястото на стар публичен дом. Името на междугалактическия бордей ще бъде "Зона 51", а собственикът ще го открие официално след няколко месеца.

Освен извънземни ласки, клиентите ще могат да закупят сувенири и да се насладят на специална "марсианска" кухня.

Денис Хоф притежава още пет подобни заведения. Той има късмет да живее и работи в единствения щат в Америка, Невада, в който публичните домове са позволени от закона. Мотото на Хоф е кратко и ясно: "Никой няма право да прави секс за пари в щата, без да получа част от тях!"

23 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay