Мел трябва да изплати 750 хиляди долара на Оксана

Съдът в Лос Анджелис отсъди Гибсън да продължава да изплаща издръжката на Оксана и дъщеря им

Мел трябва да изплати 750 хиляди долара на Оксана

Актьорът Мел Гибсън трябва да изплати 750 хиляди долара на бившата си половинка Оксана Григориева, реши съда в Лос Анджелис, за да се уреди финансовата страна на опеката над малката Лусия.

Съдията от Върховния съд изслуша и двете страни, преди да вземе важното решение. Той отсъди Гибсън да продължи да плаща издръжка за дома на Григориева и дъщеря им Лусия, оценен на няколко милиона долара. Малкото момиче ще навърши 2 години през ноември, а след 16 години, когато е на 18, скъпото жилище ще бъде продадено. Приходите от тази сделка ще напълнят нейната сметка и малката госпожица ще бъде финансово обезпечена.

Благодарение на това решение, последната дъщеря на Гибсън ще получи същата издръжка като останалите му шест деца.

Мел Гибсън и Оксана Григориева се разделиха окончателно през 2010 г., а Лусия е седмото дете на актьора. Другите му шест отрочета са от брака му с Робин Мур, който се разпадна заради връзката му с Оксана. Григориева обвини Гибсън в домашно насилие, заради скандал през януари миналата година. Тогава тя заяви, че е останала със счупен зъб, заради негов удар. Актьорът призна в съда, че я е ударил, но се оправда със силната си загриженост към малката Лусия. Тогава беше осъден на три години пробация.

Гибсън твърди, че бившата му любима го изнудва, за да получи по-голяма от договорената сума, която е 20 милиона долара. Оксана пък огласи серия записи с обиди, отправени от Мел по телефона.

Ожесточената битка между двамата навреди на кариерата на актьора - неговият мениджър напусна, много хора отказаха да работят с него, а излизането на новия му филм беше отложено.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 01.09.2011|14:11
Мел Гибсън е страхотен актьор, но този път определено се изложи. Трябва да изпитва уважение към жена си, а не агресия. Дано поне след тази случка да се осъзнае и да не допуска повече такива грешки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay