Миранда Кер - горда майка и успешна бизнесдама!

Красавицата е звезда на новата корица на списание Cosmopolitan

Миранда Кер - горда майка и успешна бизнесдама!

Миранда Кер краси новия брой на австралийското издание на списание Cosmopolitan. 32-годишиният модел говори открито за сина си, отношенията с бившия си съпруг - актьорът Орландо Блум, и разкрива колко голямо удоволствие ѝ доставя работата ѝ.

Миранда не обича да разговаря за личния си живот, но в интервюто споделя, че за нея е важно да остане в добри отношения с бащата на детето си. Тя обяснява, че с Орландо са останали приятели и поддържат толкова добри отношения, защото връзката им се гради на взаимно уважение и разбиране. Моделът споделя, че комуникацията им е чудесна, а отношенията помежду им са съвсем открити и искрени.

Миранда няма как да не спомене и най-голяма си гордост, а именно 3-годишният си син. Тя се надява той да се превърне в един достоен човек и да наследи нейната състрадателност към другите хора.

Миранда споделя, че винаги се старае да види най-доброто в един човек и е готова да помогне. Моделът разкрива, че дори ѝ се иска да е супергерой, който има силата да лекува хората, защото не понася да вижда чуждото страдание.

В момента красавицата работи по няколко проекта. Освен че управлява успешната си компания за органични разкрасителни продукти, Миранда работи и заедно със Swarovski за създаването на линия бижута, вдъхновени от самата нея.

Тя разкрива, че най-много е държала в колекцията да е включен камък против уроки, който да носи  сила и защита на притежателя си. За Миранда най-важното е да вложи определен смисъл и послание във всеки един свой проект.

Моделът споделя, че въпреки всичко най-важното нещо в живота на един човек е да бъде щастлив и да не се колебае в своите избори. "Трябва да вярвате в себе си и да живеете за момента, защото животът отлита твърде бързо и не бива да бъде пропиляван в постоянно напрежение и тревоги.”

Миранда Кер - горда майка и успешна бизнесдама!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay