Нина Добрев и нейното българско приключение!

Нашето момиче дойде на гости в родината си

Нина Добрев и нейното българско приключение!

Филмовата звезда с български корени, Нина Добрев, е в България от няколко дни. Тя е на гости на своите баба и дядо, които живеят в София.

Посещението ѝ бе изненадващо за българските ѝ почитатели, защото дпреди няколко дни Добрев беше в Лондон при приятеля си Остин Стоуел, който в момента снима филм там.

Нина най-сетне успя да намери време за себе си и любимите си хора и да попътува. Тази пролет звездата обяви, че напуска хитовия сериал "Дневниците на вампира”, който я изстреля на върха на славата. Актрисата обясни, че желае да се занимава с нови проекти, но на първо време иска да си почине.

Добрев не пропусна да сподели снимки от гостуването си в София. Тя публикува няколко кадъра в личния си профил в Instagram. Снимките веднага предизвикаха възторг сред българските ѝ фенове.

Нина Добрев и нейното българско приключение!

Първият кадър е от родния дом на Нина. Звездата е написала под снимката: "Обратно към корените ми”. Тя сподели и снимка на нея и братовчедка ѝ, застанали на фона на сградата на Народния театър в столицата.

Нина Добрев и нейното българско приключение!

Истинско умиление предизвика третата снимка, която Нина е споделила със своите фенове, а именно кадър, на който актрисата е прегърнала своите баба и дядо. "Моите баба и дядо. Нямаше да бъда тук без вас. 58 години брак… обичам ви!”, написа Нина под снимката от семейното тържество.

Нина Добрев и нейното българско приключение!

Не е ясно докога Нина ще остане в България и дали има планове за публични изяви. За сега тя прекарва цялото си време със своето семейство и се радва на факта, че отново е в родината си.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay