Порасналата Селена Гомес за любовните драми и житейските борби

Звездата споделя, че е оставила миналото зад гърба си

Порасналата Селена Гомес за любовните драми и житейските борби

Селена Гомес краси корицата на списание W Magazine и изглежда по-гореща от всякога. Порасналата звезда на Дисни говори открито за миналото си с Джъстин Бийбър, за врждата си с Майли Сайръс и за трудностите, през които е преминала, докато е пораствала и е търсела себе си.

Години наред името на Селена се свързва с това на Джъстин Бийбър, защото двамата изживяха голяма любов, имаха безброй раздели и събирания и винаги някой се оказваше с разбито сърце. Изпълнителката споделя, че това е един от най-трудните периоди от живота ѝ.

"В началото нищо не ме интересуваше. Бях на 18, имах приятел, бяхме сладки заедно. След това той разби сърцето ми и започна да ми пука. Хората нямаха идея през какво преминавам. Аз просто стоях в ъгъла и си удрях главата в стената. Не знаех къде да отида и какво да направя."

Селена споделя, че сагата с Джъстин остава в миналото и е готова да продължи напред. "Толкова съм изтощена от всичко това, наистина приключих с тази любов. Грижа ме е за него, искам да е добре, но вече не мога да бъда с него.”

Звездата говори и за друга своя любовна драма, която се вихреше между нея, Майли Сайръс и Ник Джонас. Тогава изпълнителките бяха едва 16-годишни и просто се оказа, че си падат по едно и също момче. "Между нас никога не е имало вражда. Тя прави нещата по своя начин, а аз по моя. Мога да кажа,че съм фен на музиката ѝ, но не знам дали тя може да каже същото за мен и моята музика. Преди време просто харесвахме едно и също момче, това е. Сега и двете сме добре.”

Порасналата Селена Гомес за любовните драми и житейските борби

Селена говори и за актьорската си кариера и желанието си хората да гледат на нея като на по-сериозен артист. "Знам, че мога да вляза в стая и да убедя хората вътре, че съм подходяща за дадената роля. Ако трябва, ще си отрежа косата, ще я обръсна, ще я боядисам. Ще направя каквото трябва, за да ме допуснат да се развивам.”

Актрисата направи и още една голяма крачка към развитието си, след като освободи майка си от позицията на неин мениджър. "Просто ѝ казах, че трябва да се справям сама. Бях точно като всички останали младежи, които отиват в колеж и напускат родителите си.”

Селена обмисля сериозно да напусне поне за малко социалните мрежи, за да си почине от цялото внимание и да направи личните си дела малко по-лични. "За сега все още съм в социалните мрежи, защото толкова много хора говорят за мен и ми се иска и аз да имам право на глас и да мога да се защитя. Но вече не желая животът ми да е толкова публичен. След време мисля, че ще се откажа от всичко това.”

Порасналата Селена Гомес за любовните драми и житейските борби

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay