Райън Рейнолдс за лудостта на бащинството и тежките периоди в живота си

Актьорът говори открито за трудностите след загубата на баща си

Райън Рейнолдс за лудостта на бащинството и тежките периоди в живота си

В края на 2014 година чаровният актьор и неговата половинка Блейк Лайвли станаха родители, а в края на миналата година Райън загуби баща си. Последната година е истинско предизвикателство за актьора, защото му се налага да се справя с ролята на баща и едновременно с това да преживее един много тежък момент.

Райън е на корицата на новия брой на списание Men’s Health и в интервюто си дискутира открито всички промени, които са настъпили в личния му живот.

39-годишният актьор споделя, че да отглеждаш малко момиченце е истинско приключение: "Първите шест месеца беше пълна лудница, не знам как намирахме сили, за да живеем. Не можехме да спим, започнахме да получаваме халюцинации. Искате да разберете какво е да халюцинираш? Направете си дете и ще усетите какво е да не мигнете цял месец.”

Рейнолдс продължава описанието на родителския живот по следния начин: "Ще има моменти, в които ще се питате ‘Наистина ли яздих еднорог до работа днес? Сигурен съм, че не, но кой знае…’”

Той споделя, че бащинството го е направило "малко луд”. Актьорът си признава, че понякога все още се буди през нощта и слага пръст под носа на дъщеря си, за да провери дали диша.

Райън Рейнолдс за лудостта на бащинството и тежките периоди в живота си

Райън понесе и голяма загуба през изминалата година. Баща му почина на 74 години, борейки се с болестта на Паркинсон. Актьорът споделя, че последните моменти с баща му са били много ценни. "Имахме сложна връзка и останаха още въпроси, на които да си отговоря. Не само за него, а и за самия себе си. Трябва да се опитам да бъда по-добър баща, съпруг и човек.”

Годината не е била никак лека, но Райън не спира да работи. Той има главна роля в нов филм, направен по комикс. Лентата носи името "Дедпул”, а актьорът ще влезе в ролята на малко нетипичен антисупергерой.

"Имах нужда от такава роля, намирам общи неща между себе си и моя герой. И аз, като него, пречупвам тъгата и болката през призмата на комедията и забавното. Героят ми е страхотен, той се буди сутрин с едничката идея да дразни всички хора около себе си. Учи ни да не гледаме на живота толкова сериозно.”

Райън Рейнолдс за лудостта на бащинството и тежките периоди в живота си

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay