Секс, проблеми и решения

Или как липсата на плътски удоволствия решава проблеми

Секс, проблеми и решения

Неоправените пътища в България са проблем, за който много се говори, но рядко нещо се прави. Мъжете страдат за разбитата си ходова част, а ние - за счупените токчета. Оказва се обаче, че има много лесен начин, чрез който да си извоюваме така нужните ремонти. Примерът идва от Колумбия.

Необичаен протест се увенча с още по-необичаен успех. Жени от отдалечения град Барбакоас са отказали да правят секс с мъжете си, докато не бъде асфалтирана 57-километровата отсечка до провинциалната столица Пасто. Не е ясно колко дами са се включили в своеобразната демонстрация, а и това няма как да се докаже, предава Асошиейтед прес.

Кметът на Барбакоас е уверил, че ще се подложи на детектор на лъжата, за да докаже, че жена му е спяла в отделна стая по време на секс стачката.

Не за пръв път колумбийските жени използват тази форма на протест. През 2006 година "стачка на кръстосаните крака" прекратява кръвопролитна гангстерска война. Само за 10 дни мъжете се отказват от масовите избивания, защото между насилието и нежните ласки, вторите взимат обясним превес.

53 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay