Семейните лудории на Ким, Кание и Норт

Ким Кардашиян с нова порция снимки, но този път не така скандални

Семейните лудории на Ким, Кание и Норт

Ким Кардашиян е кралицата на социалните мрежи и затова не е учудващо, че всяка нейна снимка в Instagram се превръща в новина. Този път красавицата не заложи на поредната провокативна фотосесия, а сподели доста умилителни семейни снимки.

Единият кадър е стара снимка на нея и съпруга ѝ - рапърът Кание Уест. На нея се вижда как двойката похапва доволно сладолед. Предполага се, че Ким е решила да сподели старата снимка, защото в неделя бе Денят на сладоледа в САЩ.

Ким е бременна в петия месец и явно жадува за всякакви лакомства. Това доказва и втората снимка, която звездата споделя в неделния ден. На нея е малката ѝ дъщеричка Норт, която сладко похапва палачинка, и изглежда изобщо не се притеснява, че има шоколад по цялото си лице.

Семейните лудории на Ким, Кание и Норт

Ким доказва, че крушата не пада по-далеч от дървото и явно дъщеричката ѝ е наследила любовта към сладките изкушения от майка си. На първата снимка Норт държи закуската пред лицето си, а на втория споделен кадър малката сладурана вече старателно е размазала течния шоколад по бузите си.

Семейните лудории на Ким, Кание и Норт

Явно и мама, и малката, остават доволни от резултата, след като Ким решава да сподели този забавен момент с милионите си последователи.

За още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay