Синди Крауфорд позира за Vogue с 14-годишната си дъщеря

Очевидно е, че добрите гени се наследяват в семейството на модела

Синди Крауфорд позира за Vogue с 14-годишната си дъщеря

Супермоделът Синди Крауфорд и дъщеря ѝ Кая красят корицата на новия брой на френското издание на Vogue и лесно могат да минат за сестри. Повече от ясно е, че 14-годишната Кая е наследила страхотното си излъчване от известната си майка и със сигурност я очаква бляскава модна кариера.

Това е поредният път, в който 50-годишната Синди е корица на списание Vogue, а и дъщеря ѝ вече има известна доза опит в света на модата и шоубизнеса. Тя и брат ѝ - 16-годишният Пресли, се снимаха за американския Vogue през 2015 година.

И двете деца на Синди и съпруга ѝ - Ранди Гербер, вече са участвали в модни кампании, но моделът споделя, че не иска те да порастват твърде бързо. Синди се притеснява най-вече за Кая и сблъсъка ѝ с всички стереотипи на обществото.

По-рано тя сподели в интервю за списание The EDIT, че иска да предпази децата си от погрешните схващания за идеален външен вид. "Днес от моделите се очаква да бъдат мънички и слаби и се тревожа за Кая, защото аз никога не съм била толкова слаба и смятам, че и тя няма да бъде, има същия тип тяло като моето. Казвам ѝ да яде каквото иска и колкото поиска.”

Синди се тревожи за дъщеря си и начина, по който света около нея може да ѝ повлияе, но все пак вярва, че детето ѝ ще направи правилните избори. "Кая се превръща в прекрасна млада дама и искам да я оставя да заблести сама. Не искам да се чувства сякаш се състезава с мен. Често ѝ казвам да ми върне косата и краката, защото изглежда точно като мен, когато бях на нейните години."

Кая определено е голяма късметлийка да има такъв страхотен ментор като майка си. 14-годишната красавица вече има над 200 000 последователи в социалните мрежи и започва да прави първите си уверени крачка по пътя на модата, следвайки примера на невероятната си майка.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay