"Бодигард" на Лейди Даяна

Уелската принцеса е трябвало да участва във втората част на романтичния трилър

"Бодигард" на Лейди Даяна

Два месеца след като незабравимата му партньорка от "Бодигард" почина, Кевин Костнър ни припомня за нелепата смърт на още една великолепна дама. Лейди Даяна, преди 15 години. Актьорът, музикант, продуцент и режисьор разкрива, че: "С Даяна говорихме, че трябва да направим "Бодигард 2". Казах ѝ, че ще се грижа за нея по същия начин, по който се грижих за Уитни."

Всеизвестен факт е, но все пак припомняме, че именно Костнър беше дал на Уитни Хюстън дебютната ѝ филмова роля. Самият той пък изигра бодигарда, който охранява и се влюбва в известната певица. След което спасява живота ѝ.

Подобен е бил сценарият и на втората част от филма, само че с принцеса и нейния охранител. "Тя искаше да ѝ го напиша. Казах ѝ: "Ако те интересува, ще го приспособя за теб." А тя отвърна: "Интересува ме" - разказва подробности Кевин Костнър. Допълва, че е получил черновата на сценария в деня, в който Даяна загина в парижката автомобилна катастрофа. Костнър решил да си замълчи относно това, че е обмисляла след принцеса, да се превърне и в холивудска звезда. По-късно обаче репортер надушил историята.

Сигурни сме, че Принцесата на народа би изиграла ролята си елегантно и с лекота, както правеше всичко останало. И само можем да съжаляваме, че нито за нея, нито за Уитни се намери всемогъщ бодигард в реалния живот, който да ги спаси от лапите на смъртта.

"Бодигард" на Лейди Даяна  "Бодигард" на Лейди Даяна

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.04.2012|15:22
Интересно, Даяна действително бе страшно харизматична личност, макар трудно да си я представням като актриса.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay