7 цитата от Адел, които ще ви заредят с хъс и самочувствие!

Изпълнителката има какво да каже по въпроса за самочувствието и успеха

7 цитата от Адел, които ще ви заредят с хъс и самочувствие!

Адел е известна с уменията си да се изразява и да показва емоциите си. Тя винаги казва това, което мисли и нарича нещата с истинските им имена. Винаги е интересно да прочетем и изгледаме някое нейно интервю, защото често в него може да се открие по някоя и друга мъдрост.

Ако имате нужда от повдигане на самочувствието, малко смях или просто от някой, който да влее малко разум в главата ви, Адел е тук, за да помогне. Вдъхновете се от хитовата борбена изпълнителка и ще покорите света, точно като нея!

"Аз съм смела, стиска ми. Не се страхувам от никого. Това ме кара да се чувствам силна. Единственият човек, от който се страхувам съм самата аз.”

"Може да звучи доста очевидно, но смятам, че човек се научава да обича повторно, едва когато успее да се влюби отново в някой.”

"Бъдете смели и безстрашни и знайте, че лошите решения, които сте взели ще ви отведат на точното място и всъщност са били за добро.”

"Вече не преследвам хората. Научих, че съм тук и съм важна. Няма да тичам след някой, за да се доказвам. Нека те дойдат при мен.”

"Научих, че в живота получаваш толкова, колкото си дал в замяна.”

"Кариерата ми не е моят живот, тя е моето хоби.”

"Разбира се, понякога се чувствам несигурна и знам, че имам недостатъци, но просто вече не се срещам с хора, които постоянно се опитват да ми ги покажат.”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

51 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay