Седмичен хороскоп за периода 26 юни-30 юни

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 26 юни-30 юни

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Правите всичко възможно, за да избягвате драмата, но тази седмица ще бъде изпълнена с драматични моменти и събития. Понеделник е страхотен ден за приключения и пътувания. Животът ви ще започне да се движи в много положителна посока. Ще получите окончателен отговор по важен въпрос.

Телец

Бъдете търпеливи и не насилвайте нищо излишно през тази седмица. Инстинктите ви ще бъдат по-силни от всякога, така че ще бъде добре да им се доверите. Ще има няколко неща, които ще ви безпокоят през този период, но всичко ще премине доста бързо. Бъдете реалисти и ще се справите лесно с проблемите.

Близнаци

На една и съща страница ли сте с приятелите и близките си? Напоследък сте затворени в себе си и това може да се окаже голям проблем. Подберете хората, с които ще работите в екип много добре и опитайте да се отпуснете максимално около тях. Ако сте прекалено сковани нещата няма да се получат добре.

Рак

Всички погледи ще бъдат върху вас през тази седмица. Ще се наложи да вземете някои важни решения. Началото на седмицата ще бъде страхотно и ще постигнете всичко, което искате, особено когато става дума за работа. През този период ще разберете точно кое е правилно и кое не.

Лъв

Вие сте стратегически човек и мислител с различно виждане за нещата. Ще се сблъскате с някои трудности по пътя, но вие сте безстрашни и можете да се справите с това. Нещата няма да се развият точно така, както сте ги планирали, но не се отчайвайте, може да се наредят по още по-добър начин.

Дева

Напоследък се случват много промени, но ще има неща, които трябва да избягвате да правите, за да не объркате още повече и без това обърканите неща. Ще успеете да преборите много неща през този период, но ще има и много драма. Опитайте да се заредите с търпение и да не бъдете прекалено агресивни.

Везни

Предстои ви драматична седмица, през която някои от най-важните ви взаимоотношения ще претърпят съществени промени. Прекарвайте повече време с любимите хора и се забавлявайте. Важно е да сте в добро настроение, за да можете да се справите с всяко предизвикателство.

Скорпион

Има моменти, в които различното ви мислене и начина, по който се справяте с нещата, може да ви бъдат от полза. Всичко ще се движи гладко и ще върви по вода. Към края на седмицата може на пътя ви да се появят някои пречки, но важното е да не губите търпение. Ще получите неочаквано прозрение.

Стрелец

Тази седмица ще бъде неочаквано интензивна. Предстоят ви много положителни летни емоции - забавление и романтика, особено в началото на седмицата. Може да се наложи да преосмислите отношенията си с хората, тъй като има някои малки дрязги помежду ви. В края на седмицата се отдайте на релакс.

Козирог

Предстои ви динамична седмица, през която ще ви се наложи да се справяте с проблеми от миналото. Понеделник ще бъде страхотен ден за вас. Ще бъде изпълнен с много положителни емоции и усмивки. Имате много възможности пред себе си. Премислете внимателно всяка една от тях и измислете коя да приемете.

Водолей

Това е една от онези седмици, в които имате чувството, че просто не можете да се справите с всичко, което трябва да свършите. Инстинктите ви са по-силни от обикновено и ще бъде добре, ако им се доверите. Предстоят ви някои неуспехи, но не се отчайвайте, всичко е временно.

Риби

Вие сте търпеливи и любезни хора, но търпението ви ще бъде тествано през тази седмица. Ще получите добри новини, свързани с работата и най-накрая драмата, свързана с финансовото ви състояние ще приключи. Бъдете търпеливи и не казвайте нищо, за което ще съжалявате. Посветете края на седмицата на почивка и забавление.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay