Секс извън чаршафите

Приемете предизвикателството да го направите другаде

Секс извън чаршафите

Леглото е застлано с чаршафи от египетски памук, свещи с аромат на мускус, приглушена светлина, а Енрике припява Ring my bells.

Ципът се разкопчава плавно и роклята се свлича нежно, падайки върху ултрависоките обувки с тънък ток, една крачка и вече сте там, в целия си блясък. Небрежно разрошена коса, черно дантелено бельо от скъп бутик, пронизващ котешки поглед - загадъчна, изкусителна, съвършена. Докосване, леко приплъзване на дланите надолу, нежна целувка. Темпото плавно се увеличава, а вие контролирате всичко. Погледа, дишането, думите, мълчанието. Не бързате, защото имате цялото време на света. Все повече се приближавате към тънката червена линия, разделяща нежното от необузданото, питомното от дивото. Сценарият е перфектен, режисурата блестяща, допълва ги впечатляващата игра на актьорите - вие и вашият партньор.

И сега един друг филм без сценарий, за актьорска игра няма и време - само вие двамата, плажът, морето , небето, морският бриз и пясък, докъдето ви стига погледът. Облечена в дълга лятна рокля без бельо с цел по-бързото събличане. И съответно също толкова бързото обличане при нашествие на воайори или просто на случайно появили се минувачи. Действате бързо, защото нямате много време, а пясъкът буквално е навсякъде. Подобно на театралното представление ''Ножица трепач'' и тук финалът не е режисиран, никой не знае какво ще се случи. И може би точно това е мотивът, заради който сексът на открито е толкова вълнуващ. Тръпката от това, че може всеки момент да ви хванат ''на калъп'', усещането за свобода, което ви кара да се чувствате всемогъщи, защото можете да направите всичко тук, сега, навсякъде. Без задръжки, без табута. Да счупите рамките на собствените си ограничения, да прекрачите границата на хорския морал.

Секс извън чаршафите

Друго предизвикателство е да се усамотите в някоя гора. Завръщането към библейското начало, в което Адам и Ева са в райската градина, където небето е най-синьо, а тревата най-зелена. И, както казват в сериала ''Ало! Ало!'', ''птичките пеят и всичко наоколо ухае'', и заедно да усетите първородния грях и да се отдадете на изкушението.

Секс в лодка, още по-добре на венецианска гондола или в тъмен подлез, и дори вече изтърканият секс в тоалетна на заведение, самолет или влак, или пък пробната на някой магазин, са точно тези малки бягства, за които след време ще си спомняте с огромна наслада и неутолимо желание за още една ударна доза адреналин.

Сексът извън леглото е начин да избягаш от задръжките и вменените порядки, но не за да се скриеш, а за да се освободиш от тях.

425 17
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 11.09.2012|15:41
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :):]}
1
Не е посочен 07.11.2011|15:48
Много хубаво е написана статията. Чак не накара да се размечтая. Най-много ми хареса финалното изречение: "Сексът извън леглото е начин да избягаш от задръжките и вменените порядки, но не за да се скриеш, а за да се освободиш от тях." Напълно съм съгласна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay