Еротични секс съвети за ваната и под душа

Знаете ли кои са най-добрите пози и възбуждащи аромати?

Еротични секс съвети за ваната и под душа

Зимата не е най-подходящият сезон за секс извън дома (или хотелската стая, ако сте на почивка). Това обаче не означава, че не можете да правите секс извън леглото!

Онези от вас, които обичат да разнообразяват еротичните приключения, вероятно са опитвали вече да се отдават на удоволствия в банята. И вероятно това не е бил най-успешният им секс експеримент в живота. За да променим това, решихме да съберем на едно място най-добрите съвети и пози за мокри удоволствия.

Как да постигнем максимална възбуда?

1. Светлината от крушката в банята едва ли е романтична. За да промените това, вземете столче или масичка, сложете го възможно най-далече от водните капки и подредете върху него свещи. Хубаво е да бъдат ароматни, но преди това се уверете, че и партньорът ви си пада по специалните миризми. 

Освен, че ще донесе чувствена атмосфера, меката светлина от свещите ще накара и телата ви да изглеждат по съвършени отвсякога. 

2. Преди да започнете със същинския секс, нека всеки от вас изкъпе другия, като го масажира и гали навсякъде. За да повишите либидото си, използвайте шампоан, сапун или душ-гел като афродизиак. Препоръчваме ароматите на: бергамот, кедър, тамян, лавандула, лайм, портокал, пачули, роза.

Може би ще се възбудите до краен предел много преди да сте свършили с къпането. Но за да се разтреперите съвсем в очакване на проникването, не прибързвайте - освен ако не сте на бойлер, разбира се!

3. През цялото време на половия акт използвайте струите на душа, за да стимулирате допълнително ерогенните си зони. Насочвайте ги най-често към клитора си, тестисите на партньора, кръста, тила и задните части и на двама ви. Ще загубите много, ако се срамувате - усещането е неповторимо!  

Най-добрите пози, ако имате вана: 

Еротични секс съвети за ваната и под душа

1. Проблемът със секса във ваната е, че тя рядко е достатъчно широка, за да се местите насам-натам, освен това твърдата повърхност убива на коленете и гърба. Показаната тук позиция ще ви спести тези проблеми. Облегнете мъжа си на обикновена или надуваема възглавница. Обкрачете го, но с гръб към него, и се подпрете на ръце, за да не отива цялата тежест в коленете ви. По този начин ще можете да контролирате степента и бързината на проникване така, че да стигнете до възможно най-разтърсващ оргазъм. Партньорът ви пък получава възможност да задоволи воайорските си нагони с чудесна гледка откъм гърба - той обожава такива неща! 

Еротични секс съвети за ваната и под душа
2. Тази позиция е подходяща за особено малките ванички, които нито са достатъчно дълги, за да си изпънете краката докрай, нито пък достатъчно широки, за да обкрачите партньора спокойно. Започнете с възбуждащата композиция от картинката вляво. Движете се бавно, целувайте се и се галете по най-приятните зони. Когато "играта загрубее", можете без особени усилия да преминете в дясната поза. Така облегнати, ще издържите по-дълго на вече страстния и забързан секс.

Еротични секс съвети за ваната и под душа 
3. Ако все пак през цялото време ви е тясно и това ви пречи да изпитате максималното удоволствие, изкарайте мъжа си от ваната и го притиснете към пода до нея. Можете предварително да постелите нещо, а ако сте по-лудички, може и направо на плочките. Твърдо е, студено е, но пък е невероятно възбуждащо!

Най-добрите пози под душа: 

Еротични секс съвети за ваната и под душа
1. Безспорно това е най-добрият вариант - да се обърнете с гръб към партньора и да повдигнете единия си крак, като го подпрете на нещо. Единственото, което бихме променили в картинката, е да поставим слушалката на душа в ръцете на мъжа и да го посъветваме да стимулира клитора на любимата си със силните струи. Трябва да отбележим, че сексът в банята винаги крие риск от падане и наранявания, така че внимавайте!



Еротични секс съвети за ваната и под душа2. Ако съвсем няма върху какво да подпрете крака си, опитайте тази изправена поза. За съжаление, не при всички партньори се получава - необходимо е определено съотношение на височините. Но пък ако успеете, сексът ще бъде особено романтичен - сякаш го правите под дъжда, целувайки мокрите си устни през цялото време. Можете да се облегнете и на стената. Да, плочките са студени, но това ще ви възбуди още повече.



Еротични секс съвети за ваната и под душа3. Завършваме с една поза, която можете да упражните както във ваната, така и на земята под душа. Тя позволява особено цялостно проникване.

Ако искате да продължаваме да си говорим по женски за секс, можете да се присъедините към Jenite.bg и във Facebook!

23 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 25.02.2014|09:50
Ставаме все по ограмотени с такива интересни и полезни статии.
5
Не е посочен 24.02.2014|20:58
Полезна е информацията.
4
Не е посочен 24.02.2014|16:42
Много мъдри неща ;)
3
Не е посочен 24.02.2014|15:36
Благодарим,много сте идейни;)
2
Не е посочен 24.02.2014|10:40
Трябва да има разнообразие.
1
Не е посочен 22.02.2014|19:36
:) Страшна работа, точно за уикенда хаха :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара