Какво притеснява мъжете преди секс?

Мисълта за самия акт далеч не е единственото, което се върти в мъжкия мозък

Какво притеснява мъжете преди секс?

Четейки заглавието, най-вероятно ще си помислите, че мъжете не мислят за друго, освен как да ви метнат по-бързо в леглото. Да, ако свалката е за една нощ и са достатъчно пийнали, може и така да е. Но когато стане въпрос за започване на нова връзка или поддържане на вече съществуваща, господата, също като нас, се притесняват за най-различни неща.

Естествено, нищо от това, което преминава през главата на мъжа, няма да бъде споделено с вас. Това са размисли, които той оставя само за себе си. Самият факт обаче, че може да го видите замислен, е показателен, че той иска да задоволи и вас, освен себе си. Мъжете се притесняват главно за това как ще реагира половинката им, ако се случи еди-какво си. Да, разбира се, мъжкото его го има, но това не означава, че той не иска и вие да се насладите на любовта си.

Първото нещо, за което си мислят господата, е дали ще успеят да издържат достатъчно, за да не се изложат и същевременно да ви задоволят. Това е голям проблем за повечето мъже, тъй като понякога от много мислене, плановете за главозамайващ секс се сгромолясват като духната от вятъра кула от карти. Причините могат да бъдат най-различни - ниско самочувствие, стрес или... голям мерак.

Какво притеснява мъжете преди секс?

Вие сте невероятно сексапилна и красива. Повярвайте ни, мъжете го забелязват. Именно това го кара да ви желае неистово. Той стои и ви гледа, а желанията му се надигат със скоростта на светлината. В същото време започва да се притеснява. Аз дали изглеждам толкова добре? Изкъпах ли се днес? Дали изглеждам мъжествен? Как ли ме вижда тя през очите си? Това са само малка част от нещата, които преминават през главата му, когато ви види гола и съблазнително легнала на леглото или облечена в онази секси нощница, която си купихте специално, за да му падне ченето, когато ви види в нея.

Искам я веднага! Това е реакцията, която предизвиквате със специалната си нощничка. Тогава за секунда или две, той спира да мисли и преминава към действие. Веднъж започнал любовната игра, мъжът отново ще започне да се чуди и мае. Дали ѝ харесва това? Ами ако не ѝ харесва? Дали я докосвам на правилното място? Да бъда ли по-груб, или пък нежен? Изникват въпроси за позата, дали сте склонни към по-екстремен секс, или пък дали искате да включите и играчки. Една непрестанна вихрушка от притеснения.

Какво притеснява мъжете преди секс?

Що се отнася до предпазните мерки, вие не сте единствените, които отделят време на този въпрос. Той също се чуди какво да прави. Ако го питате, тая гадна гумичка той няма да си я сложи, но когато си ви представи с огромен корем, мрънкаща за всичко, мислите се връщат обратно към оная гадна гумичка. Предаването на болести по полов път също ги плаши. Сами знаете, че ние сме изключително търпеливи и издържащи на всякакви болестни състояния. Това обаче не важи за мъжете. Малко да си секнат гърбовете и веднага тичат към най-близкия лекар.

След като сте приключили и няма място за притеснения, мъжът осъзнава до каква невероятна красавица и добра жена лежи. Това е моментът, в който осъзнава, че вие сте разбрана, мила и грижовна и не бихте позволили той да се чувства зле, дори да не се е справил перфектно. Защото това се случва и на най-добрите. Във всичко, не само по отношение на секса. Важното е, че в случая той мисли и за вас и се старае.

Какво притеснява мъжете преди секс?

Понякога подценяваме мъжете и смятаме, че мислят само как да се нахранят и как да задоволят собствените си сексуални нужди. Това обаче не е така. Те също са живи същества, със своите тревоги и проблеми. Разликата е в това, че ние непрестанно говорим и изразяваме емоциите си, а те - не. Повечето неща остават скрити, защото те са мъже и "не могат" да показват чувствата си, както ние го правим.

Затова е важно да познавате човека до себе си. Понякога да го разбирате дори без думи. Да му показвате, че винаги ще бъдете до него и ще има вашата подкрепа. В крайна сметка, всички се борим за едно - да сме щастливи. А разликата между мъжете и жените не е чак толкова фрапираща, що се отнася до чувствата.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay